Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Elke zaterdag kijk ik alle reclame door, heerlijk even een momentje voor mezelf, soms zie je iets dan ben je verliefd. Dat had ik met dit badpak!

31960701_10156319201589800_2275497046632824832_n

wij wonen in Duitsland en krijgen dus elke keer de aanbiedingen van de KIK n de brievenbus. Krijgen jullie die in Nederland ook?

KIK is een Duits bedrijf, met inmiddels veel filialen in Nederland, Vooral in het grens gebied, maar ik denk dat ze met een paar jaar, in heel Nederland te vinden zijn.

Mijn eerste keer naar de KIK kan ik me nog goed herinneren, daar hadden ze lederlook-leggings, toen die nog amper voor grote vrouwen te vinden waren!  Ik was in de hemel en nog steeds hebben ze vaak modieuze kleding! Wel legging tuniek of broek shirt. Jurkjes vind je er minder al heb ik het gevoel dat dat aan het opkomen is!

De kwaliteit is niet altijd geweldig, dunne stofjes waar je veel op ziet en waar sneller kleine gaatjes inkomen. toch hun spijkerbroeken en leggings zijn geweldig!

Een badpak van de KIK had ik nog niet geprobeerd, maar toen ik deze zag was ik verkocht!

31913074_10156311989314800_3434934699527503872_n

Het gaat om het zwarte badpak rechts bovenin. Een badpak met ruffel over een schouder, dat moet de aandacht afhouden van mijn probleem zones, namelijk mijn dikke buik en benen zonder kont.

Jep, ik ben een appeltje en dat is wanneer je een badpak wil, best lastig, in een jurkjes badpak voel ik me altijd een beetje zwanger en die dikke buik is niet echt te verhullen… Zou het anders zijn wanneer ik gewoon een normaal badpak aantrek met de aandacht op de bovenkant?

Het badpak zelf viel me niet tegen, ze hebben hem tot maat 54 , al vond ik eerst een 2xl met 52 er op, dat bleek toch niet de grootste te zijn. Hij valt netjes op maat en hij sluit goed aan bij de benen, dat betekend dat ze rekening hebben gehouden met een dikke poes…  een van de dingen die ik bij volle vrouwen badpakken wel eens vind ontbreken.

Omdat ik geen dikke kont heb heb ik daar ruimte over, maar dat vind ik niet storend. een badpak dat gesneden is speciaal voor een appeltje kom je gewoon niet tegen en zeker niet in deze prijsklasse…

Mijn grote boezem, G cup past er gewoon in!Er zit een bh hemdje in dat er voor zorgt dat het allemaal best fijn zit. al kun je hem met een kleinere boezem ook goed aan, mocht je bang zijn dat het toch niet goed zit voor de blote schouder hebben ze ook een bandje dat je eraf kan halen. De zijkant van het buste gedeelte sluit mooi aan! De kwaliteit is ook fijn! een stevig badpak mooi zwart stevig genaaid en met een leuk model!

In het water voelde ik me heel mooi, met een leuke decolleté en natuurlijk die ene blote schouder die goed opvalt. Buiten het water is het toch een beetje uit mijn comfort zone, ik mis het rokje al weet ik dat ik ben zoals ik ben en dat ik niet dunner lijk in een jurk badpak.

Ik ga hem deze zomer met heel veel plezier dragen en daar gaat het om!

Beetje bij beetje leer ik zo, ook mijn eigen lijf beter accepteren, want het motto “ik ben wie ik ben” wil ik me heel graag eigen maken.

Voor het geld hoef je hem niet te laten hangen, dit badpak kost maar 9,99!

een koopje!

Wat voor badpak draag jij graag? Of ga je liever in een bikini?

Liefs Louise