Tags

, , , , , , , , , , , , , , ,

Ik ben gek op quotes! dat is een understatement. Bijna elke dag ben ik wel opzoek naar een leuk plaatje, met een goede tekst er op. Toch de laatste tijd, kom ik steeds meer spreuken tegen,dat ik denk, mooi geprobeerd, maar het is het net niet.

Zo ook deze!

beauty_zpsbrhr4l9x

Best een mooie quote, empowering… en size divers… toch heb last van een allergie. Want:

  • Hoezo beste mogelijke versie?
  • Hoezo, van binnen en van buiten?
  • hoezo, moet dat allemaal tegelijk? dat haal ik nooit….

-De best mogelijke versie, is dat niet gewoon de versie, die je op dat moment bent, maakt het uit, of je helemaal opgetut bent, of dat je een dag heb, waar je geen zin hebt in veel gedoe.

-hoe zo van binnen en van buiten, evenwicht is zo moeilijk, en helemaal er uit zien zoals je je voelt, je kan toch gewoon een slechte dag hebben en nog steeds in de spiegel kijken en zeggen :”ik mag er zijn!”

-En hoezo moet ik dat allemaal tegelijk zijn, ben ik niet altijd gewoon goed en mooi zoals ik ben, of is het mijn hoofd die er een punt van maakt?

Natuurlijk kun je het ook bekijken als de quote, het is altijd goed als je maar jezelf bent, maar waarom moet dat the best version…. er bij staan? Is dat weer een doel waar we aan moeten voldoen?

Laat mij maar gewoon mezelf zijn, de ene dag keurig verzorgd , de andere dag lekker mezelf in een korte broek en kleurige peplum…. Ik ben gewoon mezelf… en daardoor ben ik uniek. Ik streef niet meer naar de beste versie, de poppenkast van je waarheid verbergen achter innerlijke kracht en uiterlijke schoonheid. vind je me niet mooi , prima loop lekker door, vind je me niet grappig en gezellig, dan drinken we toch geen borreltje samen.

Vind je dat wel, dan ben je in ieder geval iemand die verder kijkt dan zijn neus lang is en in dit geval verder dan de quote lang is.

Toch in mijn zoektocht naar quotes , weet jij een mooie die wel empowering is?

Liefs Louise