Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Grote maten mode op Aliexpress , het is nog niet zo makkelijk, om tussen al die mooie jurken, er eentje te vinden, die mijn grote Hollandse lijf past. Ik ben niet alleen een volle vrouw, maar ook een lange vrouw.

Mijn maten? 184 cm lang 135-120-140 Dan kom je algauw op maat 54.

Heb je de aliexpress app dan kun je mijn nieuwste aliexpress reviews zien als je me volgt. Hier de review van deze jurk

Niks ergs aan, maar wel lastig met het shoppen, de leukste kleding gaat maar tot maat 50. Al is er steeds meer in de Nederlandse winkels, mijn budget is niet zo groot en dus verleg ik mijn grenzen en zoek ook op Aliexpress.

Wat je moet weten bij shoppen op Aliexpress.

Meten is weten, is de beste manier om op Ali te shoppen, meet jezelf goed op, buste taille en je heupen. Dan is het een kwestie van zoeken op “6xl vrouwen” en voor elk jurkje dat je leuk vind de maattabel opzoeken. controleren en eventueel in de juiste maat, klaar zetten in je winkelmandje. Ik vind ook veel leuke dingen op de Facebook groep Aliexpress plussize kleding Daar kun je vragen stellen en komen reviews binnen, van mensen die kleding gekocht hebben. Wanneer ik twijfel kijk ik daar! Of stel ik daar een vraag!

Heb je nog nooit gekocht op Aliexpress, dan is het misschien goed deze blog even te lezen, daarin leg ik uit, hoe het precies werkt.

De Jurk

Deze jurk is heel fijn, hij heeft een lekkere rek stof, waardoor het niet erg is dat er hieren daar een extra ronding zit. Ook een grote boezem past er goed in en het staat niet gelijk alsof je, je bloot wil geven!

Vooral het witte biesje is opvallend. Het ceintuur zit los, het lijkt een omslag jurk , maar het is meer een t-shirt jurk, alles is al vast, de ceintuur is dus meer voor de mooi.

De jurk is best wel lang, hij komt bij mij vlak boven mijn enkels, ik vind dat fijn, veel jurken van Ali lijken snel te kort. Deze niet.

Ze verkopen hem ook in het donker blauw, licht blauw en donker paars.

Ik heb hem hier besteld. (let op kan lang duren voor je hem in huis hebt.)

De Nemidor Store heeft hem ook

hier is hij nu nog verkrijgbaar in 8xl… (19-5 11 u)

Het kan zijn dat hij tijdelijk is uitverkocht, kijk dan over een tijdje nog een keer of zet hem in je verlanglijstje!

alijurk 18-5

Hoe vind jij deze jurk?

Heb je zelf al eens gekocht op Ali? Wat is jouw beste aankoop tot nu toe?

Liefs Louise