Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ben je net als ik een appeltje, heb je de lichaamsvorm, van een appel?  Mooie slanke benen en een volle ronde buik? Dan heb ik een jurkje gekocht op aliexpress dat ik iedereen kan aanraden! Koop of bekijk hem hier! (met een bon van de verkoper kreeg ik nog een euro korting!)

Natuurlijk staat het je ook, met dikkere billen of een zandloper figuur, maar daar staan wel meer jurken mooi bij, of is dat alleen mijn perspectief? In de fashion industrie wordt geen rekening gehouden met een appelfiguur! Helaas, maar toch blijf ik zoeken en kijken naar de jurkjes die mij en mijn goede punten perfect laat uitkomen.

Dit jurkje is kort, ik zou het ook, als een tuniek, op een wijde broek aan kunnen doen. Toch vind ik dat het precies over mijn probleem zone, (dikke hangbuik) heen valt. En met deze legging , heb ik echtte killer legs. Mijn benen lijken wel tot onder mijn oksels te komen! (geloof me, dat doen ze niet)

De Legging is ook van aliexpress en kun je hier kopen, ik heb er inmiddels 2 van deze en een in de capri maat. Ze zijn lang genoeg hebben veel elasticiteit en zijn wijd genoeg ook bij de buik terwijl het bij mijn benen niet wijd zit. Het detail is er in verschillende soorten, zelf vind ik deze het mooiste!

Het jurkje is heel prettig dragen, er zit amper rek in, maar ik zweet amper in het stofje, het net gedeelte aan de bovenkant , heeft allemaal kleine kraaltjes, daar had ik dus over heen gezien, maar het is een leuk detail. (waar zelfs mijn zoontje van 6 leuke opmerkingen over maakte) De jurk Rekt niet, maar de matentabel klopt best goed

maten jurkje 7xl bust 135 taille 125 (hij is er nog een maat groter (140-130)

mijn maten bust 133 taille 122 (onderbuste 115 houd ik meestal aan )

Ik heb ruimte over maar dat maakt dat hij fijn draagt, wanneer er meer stretch in zat had dat minder nodig geweest. Hij zit nu perfect!

Zelfs op een hete dag als vandaag,(het was rond de 30 graden) , heb ik me er goed in gevoeld! Ik voelde me mooi en sexy, zonder meteen alles prijs te geven.  Op de foto lijkt hij heel kort, maar bedenk dat ik een lange dame ben van 184cm, Toch zeker een jurkje om aan te raden, ook voor de wat kleinere dames onder ons! die eens een boven de knie jurk willen.

Hoe vinden jullie hem staan?

Collages1

Liefs Louise