Tags

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Bij Eindelijk in Elst hebben ze echt hele leuke kleding , in een laag prijssegment. Fijn shoppen dus. Mijn oog viel op een shirtje met panterprint, elke keer weer en elke keer weer in een andere kleur… Dat was lastig. Welke kleur moest ik kiezen?

Panterprint en ik gaan altijd samen, ik vind het heerlijk een beetje ordinair, een beetje kitsch. Precies wat bij me past, eigenlijk voel ik me er altijd mooi en wild in Als een leeuwin die nodig getemd moet worden. wild en vrij.

Er waren maar liefst 6 kleuren, natuurlijk heb ik ze allemaal geprobeerd en op de foto gezet! Welke vind jij het mooiste bij mij? Welke zou ik gekozen hebben?

blog1

Binnenkort laat ik jullie de foto zien, van het shirtje datย  ik mee naar huis moest nemen, maar ja als jullie nu allemaal iets anders kiezen, mag ik nog een keer terug naar Eindelijk in Elst… Dat is geen straf !

De shirtjes zijn van het merk Made in Italy en kosten 20 euro, je kan ze dragen tot maat 54 en kopen bij Eindelijk in Elst, of ze misschien een berichtje sturen of er andere opties zijn.

Kijk hier om uit te vinden welke kleur ik mee naar huis nam…

Liefs Louise