Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ik houd van wat aparte dingen, altijd al zo geweest, vroeger verklede ik me, met regelmaat of ik speelde dat ik iets of iemand anders was. Dat was voor mij ontspanning. Tot ik een groter lijf kreeg.

in de jaren 90, was er nog helemaal geen kleding en maakte ik alles zelf, beetje bij beetje kwamen er meer winkels en mogelijkheden, maar compleet mijn eigen stijl heeft lang geduurd.

Pas tegenwoordig, wordt er ook meer gemaakt, wat een beetje” on the edge’ is. Band achtige shirts hoeven niet meer in een herenmaat, zulke hebben ze tegenwoordig ook al in leuke dames modelletjes , met open schouders. De gothic jurkjes die ik eerst maar op 1 adres vond, zie ik nu overal verschijnen en zelfs de swing dresses uit de jaren 50 worden in grotere maten gemaakt.(groter dan 54)

Zo ook bij aliexpress!

Kleding wordt steeds groter en dat juich ik toe. Deze vlinder jurk had ik namelijk een jaar geleden al gezien , maar was toen nog een paar maten te klein, nu is hij er wel in grote maten! Zodra ik dat wist heb ik er meteen een besteld!

2 jurken 5-6-181

hij is te koop in 4 kleuren. Ook in het blauw groen en paars, maar voor mij sprong deze er uit! De maat 5xl valt ruim, de bovenkant is een t shirt stof en rekt erg mee, ik heb 5 cm meer aan buste en kan nog wel meer rek hebben, mits je er een zwarte bh onder doet…

De taille valt ook ruim, bij mij geeft hij een beetje een aparte bobbel onder de borsten wanneer ik het touwtje wat losser zet heb ik daar minder last van. Ik denk dat je dat met een bredere taille, ook minder ziet. Je zou hem, gerust een maatje kleiner kunnen nemen, dan je normaal zou doen.

Ik voel me er heel mooi in en weer een beetje een kleine vlinder Princes. Op de school van mijn zoon zei een van zijn vriendinnetjes :”je hebt een vlinder mama” en ze vond mijn jurk erg mooi!

Natuurlijk ligt het, erg aan je eigen smaak.

Zou een jurk als deze iets voor jou zijn?

Hier kun je hem kopen!

Liefs Louise