Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hermina van Wondervol, houd talkshows in kleding winkels.  Zij interviewt een prominente volle dame,  met elke keer een ander thema. Dit keer was het Lottie Mae Jones met het onderwerp body-positivity.

Bekijk hier het filmpje van de talkshow! 

IMG-20180610-WA0001

 

Ten eerste viel het me op, hoe leuk dat winkeltje “Eindelijk in Elst” is, echt een  winkeltje met feelgood kleding voor een leuke prijs! Gewoon van die kleding die mooi is, vrolijk, met veel kleurtjes! Op de facebook site 2 verschillende types, die de kleding showen waardoor je ook meteen weet of het in jouw maat ook goed staat!

Daarnaast organiseren ze ook leuke modeshows en koopavonden, echt de moeite waard, wij willen er graag nog een keer  naar toe.  Eindelijk de naam van de winkel , staat ook voor Eindelijk betaalbare kleding!

20988471_1829561103751191_7568168990037448498_o

Nadat de eigenaresse aan het woord was over haar mooie zaak was het tijd voor Lottie Mae Jones! Een van de meest inspirerende  mensen in de volle vrouwen wereld!

IMG-20180610-WA0006

-Zij heeft een hele leuke vlog, op you tube, waar in een onderdeel zit dat “dateleed”heet en dat is te grappig! Wat je allemaal mee maakt als volle vrouw, mannen die denken dat ze alles kunnen maken, of je toch iets te plussize vinden. Ze verteld in haar vlogs wat ze mee maakt en dat is echt de moeite waard!

-Zij zit aan de tafel bij koffie tijd, om over haar ervaringen te praten als vollere vrouw. Dat ze daar zit is natuurlijk te gek, daar een stem hebben, om de ervaring van de volle vrouw te delen, maar ook echt alles wat een volle vrouw bezig houd dus  ook diëten en afvallen en een stevig velletje.

-Zij is de enige volle Blogger/Vlogger die ik ken die open over diëten durft te praten! Echt het is een “no go”, want diëten zou niet goed zijn, voor het acceptatie proces!

Ik ben van mening dat diëten een onderdeel is van je acceptatie proces, maar vooral van goed voor jezelf zorgen! Mits je het doet, op een manier, die voor jou werkt! Niemand moet dieten, maar het is ook niet verboden. Zij praat hier mooi en open over! Want ja,wanneer je er niet over praat, gaan ze het toch zien! Waarom Lot wilde afvallen vertelt ze in het filmpje!

-Zij is een initiatief neemster wanneer het gaat over body positivitie!

Positiviteit voor alle lijven , size diversity, het maakt niet uit welke maat je bent. Tegen discriminatie op uiterlijkheden! Toch is dit een moeilijk thema , want het ligt vaak erg gevoelig bij mensen, wat kun je nu wel zeggen en wat niet. Waar praat je over en wat zijn de taboes! Ik vond het heel mooi om haar hierover te horen praten!

Ze is grappig , intelligent, open over haar verleden en een dame, met een sprankelende persoonlijkheid!

Open vertelde ze over haar leven, daarin ook haar ideale man; “kaal met een baard en een houthakkersblouse”. Er zat toevallig ,een man in de winkel en die was kaal met baard en houthakkers blouse:”mijn man” en die moest en zou met haar en alle andere mooie vrouwen op de foto!

20180610_150926

Heb je nog meer redenen nodig om het fimpje te gaan bekijken?

Voor mij was het heel fijn, om herkenning te vinden! Om een ander te horen praten over onderwerpen die ik belangrijk vind. Ook om te merken dat ze bij veel dingen dezelfde ideeen heeft. De drive en de manier waarop ze verteld ,gaf mij vaak het gevoel ja zo is het. Ze is dapper en sterk en mooi zelfs mijn lief was volledig onder de indruk!

Het leuke van deze talkshows i,s dat je net even meer ervaart, dan met gewoon shoppen! je leert mensen kennen, je gaat met elkaar op de foto, praat na over de onderwerpen die aan bod zijn geweest en je hebt op die manier een nog rijkere shop ervaring!

eindelijk  grroep.jpg

Voor mij was het echt een hele leuke dag, met leuke en lieve mensen! voor mijn man was het ook leuk, die zei meteen “volgende keer gaan we weer,\”, of zegt hij dat omdat het volgende keer in een lingerie winkel is?

De volgende Wondervol Talkshow is na de zomerstop op zondag 2 september 2018 bij Nicky’s Lingerie in Eindhoven

Zie ik je daar?

Liefs Louise