Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Grote jurken op Aliexpress is moeilijk, zelf heb ik lange tijd maat 56/58 gehad en heb ik een grote boezem. Aliexpress was zo leuk, ik zag zoveel moois voorbij komen, maar nooit in mijn maat.

Deze wel yay!

aliexpres jurk maat 56

De maten tabellen zijn heel belangrijk, veel belangrijker dan de maten die bij een jurk staat. De ene aanbieder heeft 5xl als mijn maat, de andere 9 xl.

Gelukkig, weet ik inmiddels hoe het werkt en door de facebookgroep Aliexpres plussize kleding ,weet ik zelfs meer dan dat.

Dat is een groep, met allemaal leuke dames, die met elkaar hun Aliexpress kleding delen. Online kun je namelijk niet zien wat voor stofje het is, of het wel of niet rekt en of de matentabel klopt. Dat kun je daar dus vragen en dat is geweldig! Lieve reacties en mensen die met je mee denken!

Op die manier, koop ik nu mijn jurkjes, ik kijk en luister en lees heel goed op die groep !

aliexpress maat 56

Het jurkje dat ik vandaag aan heb, is er een in de categorie, valt groot en veel rek!

De grootste maat past iemand met een buste van 140 145 zeker! en ook de taille valt redelijk op maat, zit iets speling in door wat rek.

Voor het eerst dus een jurk , die prima zit, maar met erg veel ruimte. Toch hij zit heerlijk, het is wel een synthetisch stofje, maar ik heb het er niet extra warm in. en het model is gewoon prachtig. Precies de mode van deze tijd!

Houd jij van deze mode, met de koude schouder? of wel bloot op de schouder?

alijurk 56

ik ben zelf 184cm en het jurkje valt dus mooi lang, vaak heb ik dat ze echt boven de knie komen, deze maat vind ik zelf erg mooi, al ben ik wel benieuwd hoe hij op een kleiner iemand staat en wat zij van de lengte vind.

Deze jurk is er alleen in het zwart van maat xl tot 5xl en bestel dus gerust een maat kleiner dan je hebt! Of kijk naar de taille maat, de rest rekt sowieso mee!

grote zwarte jurk

Misschien is je de legging ook opgevallen, natuurlijk ook van Aliexpress. ze hebben een lange en een korte versie. en ook deze valt groot zeker tot maat 54

Heb jij kleding gevonden die ook zo groot valt?

Liefs Louise

foon 3