Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

blog2

Ken je het dat, je was,op een verjaardag, je voelde je heel mooi, had echt je best gedaan, in je kleding en je make-up en dat je achteraf te horen krijgt dat het echt niet kon, want je was te dik. Dat is mij ook gebeurt.

Ik was zwaar gekwetst, toen ik te horen kreeg, dat men het niet vond kunnen dat ik met blote armen, op een verjaardag kwam. Mijn armen waren vroeger, heel groot gespierd. Tegenwoordig hangt het allemaal, ze zijn niet gevuld met vet maar ook niet meer met spieren, ik heb van die kwabjes. Mijn zoon noemt ze met liefde wiebelies.

Ik had nooit bedacht, dat iemand zich zou kunnen storen aan mijn armen. Het kwam voor mij, volledig uit de lucht vallen. Ik voelde me vernederd en gekwetst en ik vond het een gek idee dat mensen, mijn wiebelies, interessant genoeg vonden, om over te klagen…

Toch gebeurde het. Ik heb er op gereageerd, dat als het nog een keer gebeurde, het mij niet verteld hoefde te worden, ik wil het niet weten!! In dit geval, was het een oudere generatie en die wil ik niet tegen het hoofd stoten, ze zullen mijn kijk, op “dik zijn en iedereen is prachtig”, toch niet kunnen begrijpen. zij zijn anders opgevoed en als je een bepaalde leeftijd bereikt, is veranderen bijna onmogelijk.

Het is inmiddels, al een paar jaar geleden, maar elke keer, als er een verjaardag is, dan moet ik er weer aan denken en stel ik me de vraag:” wat trek ik aan.? Ik draag namelijk in het openbaar, nog steeds geen mouwen… het is toch gewoon fijn en koeler zonder stof.

Deze verjaardag zou met 30 graden, toch wel de warmste worden. Lastig hoor, als je dan mouwen aan moet, tot ik bij aliexpress dit shirt zag! mouwen met openingen er in, maar wel zo dat mijn wiebelies bedekt blijven. Gelukkig was hij ook nog op tijd binnen. (de dag van te voren lol)

De manier waarop hij zat en de combinatie die ik maakte, was zo fijn, dat ik dit keer geen nare opmerkingen kreeg maar complimentjes…. Zie je wel, dat ik er mag zijn!

20180704_213912.jpg

Het shirt is van AZULINA en er staat rosegal op, je kan het daar dus vast ook krijgen, ik heb maat 4xl en dat is niet de grootste maat( gaat tot 5xl), mijn maten zijn momenteel B134 W114 H142. In het shirtje staat maat 54 eu .

20180704_213952

De bloemen die er op zitten, zijn 2 applicaties, die werkelijk erg mooi gemaakt zijn. Dat stukje kleur aan het shirt, maakt dat het ook de kleur in mijn gezicht, mooier naar voren brengt.

IMG-20180705-WA0006

De broek die ik er onder aan heb, is er een van babbytoro, een broek maat 7xl, die heel veel rek heeft! Je hebt deze ook in een langere versie, die staat in deze blog. 

De applicatie op de broek is heel mooi stevig en de gaten er in geven een geweldig effect, daarnaast is het een fijn stofje, waar je niet snel in gaat zweten!

De schoenen heb ik van de Primarkt, maar de bril heb ik ook van Aliexpress. die kleurt mee is binnen helder en buiten een zonnebril.  Bij de aanbieder vind je ook de meekleurende glazen op sterkte!

IMG_20180706_141041_523

Al met al voelde ik me mooi op de verjaardag en door de gaten op het shirt en het materiaal heb ik het niet overdreven warm gehad.

Hebben jullie wel eens commentaar gehad op je kleding en hoe ging je daar mee om?

Liefs Louise