Tags

, , , , , , , , , , , ,

Inmiddels praten we wat af, online, met dames onder elkaar, tegen onze mannen, onzekerheden worden minder, wanneer ze besproken worden. Daar ben ik van overtuigd en ik heb altijd gezegd, geen taboe op mijn blog. we kunnen het overal over hebben!

Zo kreeg ik de vraag of het gek is om een volle venusheuvel te hebben. De dame in kwestie, had er ooit van iemand een opmerking over gehad dat die van haar wel erg dik was en sinds dien was ze zo onzeker dat het haar de liefde in de weg staat.

Ik was best geschokt. Ten eerste dat iemand het nodig vind een negatieve opmerking te maken over iemands venusheuvel, vind ik echt belachelijk. Ik bedoel wie weet, hoe een vulva eruit zou moeten zien. We weten inmiddels dat er net zoveel soorten, kleuren en maten zijn als dat er vrouwen zijn. Waarom zou een dikke vulva minder aantrekkelijk zijn als een klein glooiend streepje…

Natuurlijk heb ik er zo mijn ideeën over, ik heb namelijk ook een grote en wanneer je geen billen hebt, een dikke buik, dan is de kans groot dat je flamoes een grotere maat heeft dan die van andere dames. Ik moet toegeven, wanneer ik overal lees over dikke billen, grote borsten en tailles, dan wordt de grotere vagina overgeslagen, is het iets waar men niet over praat, wat te intiem is, intiemer dan dikke billen, of misschien beter bedekt waardoor het een verassing is en je niet meteen aan de buiten kant ziet hoe iemand er daar uit ziet.

Van-jezelf-houden_-300x199

Toch het ontbreken van gesprekken op dat vlak, van geliefden , van dames onder elkaar, is voor mij ook een reden geweest om me onzeker te voelen.  Ik ben nogal goed gebekt en durf dat wel aan te kaarten, toen ik dat bij mijn lief deed hoorde ik alleen maar,’ ow maar hij is zo mooi, zo zacht  en groot, ik ben er gek op  , zo heb ik alleen maar meer, meer vrouw, meer knuffelvlees, meer poes.”.

Zelf had ik het nooit zo bekeken. Mijn man kent me goed en als ik me onzeker voel dan praat hij me de hoogte in en herhaalt hij wat hij mooi aan me vind, mijn haren, mijn gezicht, mijn volle lijf en inmiddels is een volle venusheuvel ook aan dat rijtje toegevoegd. Voor mij is het een verademing, dat we daar gewoon over kunnen praten, maar ook dat hij haar mooi vind.

Ik ben er van overtuigd dat hij echt niet de enige zal zijn die er zo over denkt. Wanneer je op iemand valt, dan krijg je daar een pret pakket bij, de een heeft grote borsten , de ander dikke billen en er zijn dus ook dames met een volle venusheuvel. Het kan zijn dat sommige van die dingen uit het pret pakket zijn opgevallen, maar wanneer iemand tegen je zegt dat je pret pakket te groot is, niet deugt of iets anders negatiefs, dan is die persoon je liefde niet waard.

Iemand die jou leuk vind voor wie je bent, maakt het niet uit wat je in je broek hebt zitten. Size does not matter! Ik vind het jammer dat het ons zo onzeker kan maken, dat we anders zijn, ok , dat niet iedereen ons mooi vind, ala, maar we zijn allemaal mens en er zijn er genoeg die van ons houden, het aller belangrijkste is dat we van onzelf houden en dat we met elk stukje van ons lijf een goede verhouding hebben. Dat we van elk stukje leren houden, of het nu groter of kleiner is dikker of  dunner, dit is het lijf dat je hebt. en een goede band met je lijf geeft een betere band in je relatie.

Ik hoop dat ik jullie zo een beetje over de onzekerheid heen heb kunnen helpen en nog maals ; vind iemand het te groot of teveel. dat is dan zijn of haar probleem niet de jouwe’.

Liefs Louise