Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Het is weer vrijdag en ik mag weer een blog schrijven 🙂 Ik geniet volop van het schrijven.

1.jpg

Veel volle vrouwen kiezen vaak veilig voor zwarte kleding. Waarom? omdat er gedacht wordt dat zwarte kleding afkleed, je slanker doet lijken.

dav

Dit heb ik jarenlang geloofd. Totdat ik ontdekte dat de juiste pasvorm je afkleed en dus niet perse zwarte kleding.  Ook niet te grote kleding overigens.

Als je het accent op de juiste plekken legt komen je curves nog mooier uit.

Ik ben heel tevreden met mijzelf maar ik ben extra trots op mijn decolleté en taille. Daar leg ik dan ook echt het accent op.

In deze blog wil ik twee jurken met jullie delen van Aliexpress. Een blauw groene jurk en een bordeaux rode. Op Aliexpress vind je veel jurken waarvan de voorkant korter is dan de achterkant.

Laat ik dit nou heel erg leuk vinden 😉

3

Gekozen voor de kleur bordeaux, mooie warme kleur en ik vind het mooi staan bij mijn lichte huid.

Ik heb maat 52 en gekozen voor 5XL en dit heb ik bewust gedaan omdat ik al eens had gelezen dat er geen stretch in zit. Het is een fijne stof en de jurk draagt heerlijk. Achteraf had ik ook voor 4XL kunnen kiezen. Met mijn 1.74 komt hij aan de achterkant tot aan mijn hak.

De jurk is er ook in het roze, wit en zwart.

Ik heb een blog op de Aliexpress app, waar je deze jurk ook terug vindt met link , deze kun je liken en een comment achterlaten, leuk als je dat doet!

4.jpg

De tweede jurk welke ik met jullie wil delen is deze mooie blauw groene jurk met bloemenprint op de rok.

Geweldige jurk, mooie zwierige rok en veel stretch bij het bovenstuk. De jurk doet echt iets voor je curves. Van deze jurk draag ik een 4XL. Hij valt over mijn enkels. Accent ligt met deze jurk op mijn decolleté en taille. Voel mij er super vrouwelijk en sexy in.

Ik heb een blog op de Aliexpress app, waar je deze jurk ook terug vindt met link , deze kun je liken en een comment achterlaten, leuk als je dat doet!

5

Deze verkoper stuurt de kleding altijd in een mooie zak, zodat het tijdens het verzenden goed verpakt is. Altijd leuk om die “cadeautjes” uit te pakken 🎀

Wat vinden jullie van de jurken? Zijn er eventueel onderwerpen waarvan jullie zeggen; het lijkt mij leuk als je daar iets over schrijft?

Liefs 💋

Monique

Aliexpress plus size kleding