Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

louise

Soms zie je iets voorbij flitsen en dan denk je jaaaa! Meestal is het dan niet mijn maat, of staat het me niet. Daar had ik dit keer geluk mee! Al moest ik wel zoeken voor ik hem terug vond, het badpak is echt heel mooi! k heb momenteel de maten 126 buste met deze bh 104 taille en 132 heup ik heb 3 xl besteld en had ruimte over.

hier is de link naar het badpak

Zou het mij wel staan?

Wanneer je de foto’s van een badpak online bekijkt, denk ik vaak , “ja maar zij is veel slanker en daardoor staat hij mij vast niet zo mooi”. Alsof slanker ook mooier zou betekenen. Toch met dit badpak durfde ik het wel aan. hij valt zo mooi over de hangbuik heen zonder dat je het idee hebt dat je jezelf in een jurkje moet rollen. De jurk badpakken zijn heerlijk tot je er mee gaat zwemmen, dan zijn de rokjes vaak zo wijd dat het niet fijn meer is. Ik wilde dus graag iets anders  en dit zou het ideale badpak worden.

foto1.jpg

Passen!

Ongeveer 10 dagen duurde het voor hij uit china aankwam, meteen trok ik hem aan, maar ow ow wat een slap stofje. het badpak zat helemaal niet strak rekte aan alle kanten mee. Dat heeft echt voordelen, alles paste er in, al is de taille niet rekbaar en daardoor is het toch wat moeilijk om hem aan te krijgen.

Het badpak is fantastisch mooi, maar geeft geen steun… ben je de 40 gepasseerd dan heb je net als ik last van treurige tietjes en wanneer je een dikkere buik hebt heb je een dikkere flamoes…. beide hadden een probleempje met dit badpak.

mijn tietjes hingen  plat naar beneden en mijn flamoes wilde steeds om het hoekje van het slipje koekeloeren. Das toch best lastig wanneer je naar het strand gaat en ook nog eens wil ravotten, een zand kasteel wil bouwen of iets dergelijks.

1

Gelukkig zijn er oplossingen:

een zwart onderbroekje houd mijn vulva in bedwang en het is niet erg als dat even naast het slipje piept. zolang je maar geen dikke lippen ziet.

Een zwarte bh houd mijn borsten op de juiste hoogte en daardoor staat het badpak me mooi en sexy.

20180715_124527.jpg

Kunnen ze het zien?

Toch merk ik dat ik dan wel bezig ben met de gedachten zien ze niet dat ik er een broekje onder aan heb, of mag dat wel in een zwembad een lingerie setje onder je badpak zodat je er wat mooier uit ziet. Hebben jullie dat al wel eens gedaan?

Het badpak staat me prachtig en dat is echt een groot plus teken, wanneer het je lukt je boven lijf door de taille te werken zou je hem ook groter kunnen dragen dan ik, voor mij is hij ruim vooral bij de billen. heb je vooral billen dan is deze perfect.

Het broek gedeelte is namelijk een beetje met pijpjes en daar door valt het mooi om de billen, helaas heb ik weinig bil en valt het daardoor dus los… misschien dat ik daardoor last heb van de piepshow …

Het is echt wel een mooi badpak, maar besef dat het wat aandacht puntjes heeft. Zou jij met ondergoed onder je badpak gaan lopen?

Liefs Louise