Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

In de groep (Aliexpress plussize kleding) lees ik vrij vaak dat dames te onzeker zijn om een bepaald kledingstuk te dragen en het daarom ook niet doen.

Ik herken dit gevoel zo ontzettend goed. Het proces van zelfacceptatie en zelfliefde is mij zeer bekend. Ik kom van ver en kan al langere tijd zeggen dat ik mijzelf accepteer en mijzelf mooi vind.

Dit geeft een heel goed gevoel. Het is een proces geweest van vallen en opstaan.

Voorheen droeg ik altijd laag over laag over laag en liep ik altijd in het zwart met de gedachten dat het mij slanker zou doen lijken. Ik ben er nu achter dat dat niet zo is.

Kleding met het accent op de juiste plekken zorgt ervoor dat je figuur beter uit komt. Ik durfde nooit mijn bovenbenen te laten zien, ook al vond ik outfits zo mooi waarin je mijn bovenbenen wel zou zien.  Ik vond het doodeng.

Totdat mijn man mij in liet zien dat mensen toch wel zien dat ik vol ben, ik kan mij dan beter kleding waarin ik mij mooi en goed voel. En dus stapje voor stapje liet ik meer van mijn benen zien.

Iets boven de knie begon ik mee en nu ben ik zover dat je mijn hele bovenbenen ziet. En ik voel mij er super goed in. Je ziet nu mooi mijn vormen en die mogen er zijn.

Deze outfit is met een vintage knipoog. Leuk met 🍒 en geweldige mouwen. Accent op de taille en matching bril. (klik voor link op de foto )

6.jpg

De dames in de groep probeer ik mee te geven dat je die doodenge stap wel moet gaan nemen, anders blijf je op hetzelfde punt. Ik begrijp dat het heel makkelijk is aan te geven dat je iets niet durft, maar je moet er zelf wel moeite voor doen. En dat is eng, heel eng maar he als je eenmaal die stap hebt genomen….YOU DID IT!!! en het geeft een geweldig gevoel!! En zo ga je steeds een stapje verder; jurk aan, spijkerbroek aan, blote benen laten zien, decolleté laten zien enz enz enz.

De tweede outfit welke ik wil laten zien is een outfit waarin ik mij super vrouwelijk en sexy in voel. Gecombineerd met spijkerbroek en hoge hakken. Ik zou dit shirt ook dragen met een kokerrok.

dav

Welke stappen hebben jullie al genomen of welke stappen zouden jullie graag willen nemen?

Liefs,

Monique