Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lekker iets aantrekken in mijn comfortzone. Hoe heerlijk, om me gewoon mooi en fijn te voelen in een jurk! Me aantrekkelijk te voelen, mooi en leuk! Een stof die wat hard en katoenachtig is , maar met net genoeg rek en een print die alle hobbels en bobbels laat verdwijnen.

louise4

Ik trek de laatste tijd vaker kleding aan buiten mijn comfort zone, dat is leuk en goed, voor het leren accepteren van je lijf. Om er anders naar te gaan kijken, want echt we zijn prachtig, met alle hobbels en bobbels die we hebben. Ik ben dan misschien niet een plat landschap, maar een heuvel omgeving is ook prachtig. Het is net waar je van houd.

Toch wanneer je, je bedenkt dat we zijn opgegroeid in de polder, is het soms lastig te accepteren dat er delen van ons uitsteken, omhoog krullen en er boven uit komen. Daar is niks mis mee, mijn lijflandschap is anders en deze jurkjes maken dat dat juist goed uitkomt!

louise3

Ook mijn heuvellandschap, is niet het ideale hooggebergte, ik heb heuvels en dalen, maar niet op de juiste plekken, jammer, maar ik kan dat niet veranderen, dus zal ik moeten accepteren. Ik kan er voor kiezen er tegen te blijven vechten, maar wat je niet kan veranderen is een verloren strijd. Ik kies er dus voor het te camoufleren en dat doe ik met de jurkjes in mijn comfortzone!

Deze jurkjes zijn voor mij ideaal, mijn maten b130 t116 h135 passen er precies in, dat terwijl de tabel hele andere waarden aangeeft. b124 t110 Daarom zijn deze jurkjes via via naar mij toegekomen.

louise2

De zwarte was van iemand anders en zou ik alleen passen, maar dat zat zo geweldig en goed, dat Sanne zei, ik ruil hem met je. Geweldig!!! ik geloof dat ik hem zo vaak aangehad heb dat hij de strijkplank niet te zien kreeg (het is wel een strijkstofje) recht van de lijn weer aan mijn lijf 😀

Toen ik hoorde dat Barbara ook zo een jurkje had in het rood, maar dat hij haar te groot was, vroeg ik meteen of ik hem over kon nemen.

Omdat we (Barbara en ik) elkaar nog niet in het echte leven ontmoet hadden,hebben we afgesproken op het strand, ik had mijn zwarte jurkje aan, zodat ze me goed kon herkennen. Wat een mooie lieve intelligente en sterk gevoelige vrouw is Barbara, ze is zo mooi van binnen en van buiten, haar verhalen inspireren me en daarom heb ik haar gevraagd om ook haar bevindingen met Aliexpress met ons te delen, zie haar eerste blog hier.

louise1

Haar Rode jurkje paste me ook geweldig, we hebben meteen even foto’s gemaakt voor de blog, zodat jullie kunnen kiezen welk jurkje staat me het beste?

  • Rood
  • Zwart

Ik kom er namelijk zelf niet uit!

Wat is jouw lievelingsaankoop in je comfortzone bij Aliexpresss?

Liefs louise