Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

In mijn blog over de shirtjes van Aliexpres kwam ik er achter dat shirtjes wel eens kort vallen, Ik vind dat niet altijd een probleem, korte shirtjes zijn namelijk heel mooi te combineren.

Toch wanneer ik dan foto’s terug kijk en me realiseer dat mijn buik erg tekent, komt de onzeker ik naar boven, kan dat wel, wat vind men daar van en moet ik die niet netjes wegwerken? Ik twijfel heel erg, iets wat ik niet zo mooi vind aan mezelf werk ik het liefste weg, terwijl ik ook weet dat wanneer we vaker onze buik of andere ronde vormen tekenend laten zien, dat we dan wennen aan hoe het er uit ziet en het meer gaan accepteren.

Toch zoek ik een oplossing om er voor mezelf zo mooi mogelijk uit te zien en die buik te verhullen. Nu ik dit schrijf bemerk ik hoe 2 zijdig deze gedachte is. Toch als je iets moeilijk vind om te accepteren doe er dan wat aan, en dat is dus door het dragen van kleding die de nadruk legt op je betere punten.

louise7

shirtje Aliexpress, rokje Aliexpress, Legging Aliexpress, haar roos Aliexpress, bril Aliexpress, Schoenen primarkt.

Daarom draag ik die korte shirtjes niet zo graag op een broek. Ik draag ze liever op een rokje. En die kunnen in alle maten zijn, maar mijn favoriete rokjes zijn de korte rokjes, die zijn voor appeltjes met lange slanke benen een must have!

Dit rokje heb ik van iemand overgenomen want het viel wat ruimer dan ze dacht, kan tot een heup van 140 cm . Mijn heupen, of eigenlijk mijn buik is 135 cm dus die wilde ik wel proberen.

Ik vind hem geweldig, niet alleen vanwege het luipaard printje , maar ook de stof, glanzend en zwierig en het model zijn voor mij favoriet. Het leuke is dat ze er in heel veel printjes zijn en ik heb de schotse variant al klaarstaan, die ga ik afrekenen zodra mijn geld weer binnen is. De rokjes vallen echt kort, maar daardoor zijn ze juist zo leuk met een kort shirtje!

louise8.jpg

Shirtje Aliexpress, Rokje/ verlenger Aliexpress, Legging aliexpress, haar roos Aliexpress, Bril Aliexpress, Schoenen Primarkt

Een andere manier om met korte shirtjes om te gaan is door een shirt verlenger, die verkopen ze ook op aliexpress! Het is eigenlijk ook een rokje, maar dan met de onderkant van kant, deze kan je shirtje verlengen. Ik vind het mooier staan met volle billen en benen of op een wijdere broek. Toch is het wel een slimme oplossing!

Zou jij een rokje of een verlenger gebruiken om je korte shirtjes te dragen , of vind je dat we gewoon onze buik  kunnen laten zien. Ik zelf twijfel erg, mijn onzekere ik wil alles verbergen terwijl, mijn  stukje persoonlijkheid die staat voor je bent mooi zoals je bent, juist vind dat we wat meer mogen laten zien zodat we het wat meer gewoon gaan vinden.

Hoe denk jij hier over?

Een ding weet ik wel korte shirtjes met korte rokjes kunnen zeer zeker wel voor volle vrouwen !

Liefs Louise