Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ik moet jullie iets bekennen, ik ben gek op het uitbeelden van typetjes…. Als ik wit zou dragen , zou je me zo in een zuster pakje voorbij zien komen… Helaas dat gaat niet gebeuren want wit is gewoon niet mijn kleur, in alle andere kleuren zijn de typetjes wel leuk , de Secretaresse, of Barbie , zijn altijd leuk, maar ik ben meer van de donkere kan,t als ik heel eerlijk ben. Halloween is een van mijn favoriete feestdagen, wij leven er hier echt naar toe.

halloween 1

In Duitsland wordt het ook min of meer gevierd, overal zie je Halloween artikelen, huizen zijn versierd en kinderen komen met Halloween avond langs de deuren. Voor mij een reden om een leuk jurkje uit te zoeken waarin ik me tijdens Halloween dag zou kunnen kleden. Hoewel, toch niet alleen met halloween, want ook op andere dagen zou ik dit aantrekken, waarom? nou gewoon omdat ik dat kan en gek ben op typetjes 😀

Zwart is mijn kleur, het past me , het staat me, maar bovenal voel ik me er goed in, Voor mij zorgt zwart er voor dat ik niet overheers, ik ben best wel extravert en uitgesproken als persoon, dat felle kleuren met mijn karakter zouden vloeken, daarom houd ik het vaak bij zwart. Dat voelt goed en ik vind dat het me goed staat. Ik durf dan meer mezelf te zijn. Andere kleuren draag ik ook roze , luipaard print en rood zijn ook nog steeds favoriet , maar allemaal gecombineerd met zwart! Welke kleuren draag jij het liefste?

halloween 2

Mijn Halloween jurkje is gebaseerd op het karakter van Wednesday uit The Adams Family, een van de leukste films ever… Ik houd van Wednesday, omdat ze zichzelf is, en zo totaal anders dat mensen haar niet begrijpen, zo voel ik me ook vaak, ik ben anders, ik gedraag me misschien anders, maar ik kleed me ook gewoon anders… Ik trek namelijk gewoon aan, waar ik zin in heb en vaak, pas na een jaar of 2, zeggen mensen hé wat leuk en wordt het mode 😀

Mijn Halloween jurkje is zwart met een randje wit, dat randje is gebaseerd op de vleugels van een vleermuis, ook staan er kleine geborduurde vleermuisjes aan beide kanten op de taille, deze kleine details maken dit jurkje voor mij onweerstaanbaar! Ik hou van vleermuizen!

halloween 3

Het heeft ongeveer dezelfde vorm als de skull jurkjes , alleen is de hals dan dicht gemaakt, de jurk valt wat krap, niet zo groot als ik verwacht had.

Mijn maten zijn 130 buste, 116 taille 135 heupen en de tabel geeft 130 buste 115 taille, de skull jurken vallen beduidend groter dan de maat tabel, deze valt precies op maat , ik pas er in maar veel ruimte heb ik niet over!

Doordat de mouwen heel kort zijn heb ik ook foto’s gemaakt met een bolero onder het jurkje, op die manier zie je alleen de mouwen, een bolero er over heen zou het model van het jurkje weg halen,vandaar dat ik er voor gekozen heb deze er onder te doen.

Een bolero onder een jurk doe ik ook onder mijn bh, zodat ik de zij stukken onder mijn bh bandjes kan wegwerken of vastzetten met een veiligheidsspeldje , op die manier komen ze niet onder je jurkje uit.

halloween 4.JPG

ik heb de rode versie van deze link gebruikt , maar veel andere bolero’s kun je hiervoor ook gebruiken, op die manier kun je veel zomer jurken nog goed door dragen in de herfst en zelfs in de winter!

Zou jij dit jurkje alleen met Halloween dagen of ook op andere dagen? Heb je iets anders op het oog, of laat je het liever aan je voorbij gaan zonder veel gedoe?

Liefs Louise