Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

rode trui

Soms krijg je een Ali-cadeautje binnen dat zo heerlijk aanvoelt, zo fijn zit, dat je het niet meer uit wil trekken! Dat overkwam mij met deze trui jurk, wat een zachtheid, wat een heerlijke gebreide stof, de kleur is mooi warm bijna roze rood.

Met die hoge temperaturen in oktober, vroeg ik me af , of ik deze nog wel zou moeten dragen, maar gelukkig… Winter is comming 😀

De dagen worden korter en de temperatuur zakt, dan wil ik me opkrullen op de bank, met een handwerkje of een poes op schoot. Hoe heerlijk zijn die maanden dat je meer geniet van het binnen zijn. Je warm en behaaglijk voelen is dan belangrijk. Mij zul je niet snel in een spijkerbroek zien tenzij ik moet gaan werken, Thuis wil ik me behaaglijk voelen en niet gestoord worden door een ruwe harde band die mijn buik in 2 en deelt.

rodetrui 2

Deze Legging , is heerlijk, hij is mooi en lijkt misschien wel op een spijkerbroek, met oranje naden en zakken op de bil party, maar zit heerlijk, ik kan me hierin goed bewegen, en het is zo stretchy dat hij ook redelijk mijn buik compact maakt en wegwerkt. Altijd een fijne bijkomstigheid .

De trui, of eigenlijk de jurk is heerlijk, ik wil hem niet meer uitdoen. hij is zo heerlijk zacht, de stof is comfortabel, gebreid in een tricot steek, met veel rek! Dat moest ook wel, ik heb namelijk een maat kleiner binnen gekregen dan ik besteld had, deze jurk heeft een buste van 125 terwijl mijn buste ietwat groter is. 130 cm, voor de 130 cm moet ik de 5xl hebben, ik heb nu dus de 4 xl aan. Voordat ik dat nagekeken had, was ik al heel tevreden. Bij Ali kan het gebeuren dat iets wat strakker valt en ik vind het zelf niet storend dat hij hier en daar tekent, mijn lief vind dat juist mooier dan wanneer alle rolletjes zijn weggewerkt.  De jurk heeft dus genoeg rek om een maatje kleiner aan te kunnen. Houd jij van strak zittende kleding, of zou je liever een wat losser model willen?

rodetrui1

De Laarzen vind ik ook heel erg fijn, die heb ik bij Just Fab vandaan en zijn daar in 3 kleuren te koop tot maat 43, ik heb spillepootjes dus ik heb de gewone wijdte, die bij mij volledig dicht kan, zoals alle laarzen bij Just Fab verkopen ze deze ook in extra wijd!

In de komende winter vind ik dit soort laarzen ideaal want er zit een goede stevige zool onder, dus geen ge-slip en ge-glij als het echt koud wordt! Daarnaast vind ik ze gewoon kei mooi! Het enige dat jammer is is dat ze ze niet ook in het roze hebben.

Met deze set kom ik de herfst nog wel door,ik denk dat ik nog een jurk ga bestellen, maar welke kleur zou ik dan nemen? Zwart, Grijs of Paars?

Liefs Louise