Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

november

Jullie weten inmiddels dat zwart mijn kleur is, daar voel ik mij goed bij. Toen ik opzoek ging naar een nieuwe jas voor de winter had ik 2 dingen waar hij aan moest voldoen, hij moest zwart zijn, en waterdicht.

Mijn man vind mijn kleding leuk en kijkt graag mee, wanneer ik iets nieuws uitzoek. Na struinen op Ali, besloot ik dat ik daar mijn jas dit jaar niet zou vinden, echte grote maten jassen zijn daar moeilijk te vinden en zagen er zeker niet waterdicht uit!

Toen ik mijn keuze liet zien aan mijn lief,  vroeg hij waarom ik niet die mooie rode zou nemen. Die kleur is voor mij toch wel even wennen, maar hij is prachtig en er past nog een lekker dikke trui onder. Het model is wat ik wilde dus dat werd mijn keuze.

bordeau herfst 1

Omdat ik die kleur zo mooi vond, bedacht ik me, wat ik erbij zou kunnen dragen. Ja uit mijn comfort zone, maar toch mooi rood…Meerdere bordeaux rode shirtjes, belandde in mijn Aliexpress winkelwagentje, Uiteindelijk heb ik voor deze gekozen, doordat ik het een spannend ontwerp vond,. Toch was ik een beetje teleurgesteld, toen ik hem binnen kreeg.

Op de foto van de verkoper, is hij meer in een kleur en lijkt de stof steviger, minder rommelig te vallen, toch met de luipaardprint rok er onder die er tot boven aan toe tussendoor komt vind ik dat opengesneden effect erg leuk. Op een gewone zwarte broek met een zwart hemdje er onder is het effect ook leuk, zonder onderlaag zou ik hem niet snel dragen.

De rok maakt me onzeker.

De rok was zo mooi bij veel dames die ik gezien heb op de Aliexpress facebook groepen, maar voor mij ook een heel ongewoon kledingstuk. Ik heb namelijk een buik issue. Ik ben een appeltje en mijn buik is het breedste deel van mijn lichaam. Een strakke rok, dat tekent en dus kan iedereen mijn “zwakke plek” zien, mijn buik, Dan vraag ik me af, wat heb ik nodig om ook dit stukje van mijn lijf lief te hebben? Zolang het niet opvalt en verborgen onder mijn kleding zit, is het probleem niet aanwezig, maar zodra ik het gevoel heb dat anderen het zien, vind ik het lastig.  Heb jij dat ook wel eens?

bordeau herfst 2

Maar ik weet, dat kijken naar mijn lijf en lijven van anderen, me helpt. Wilde ik toch echt, met die rok, op de foto! Een buik is helemaal zo gek niet… Dus besloot ik, jullie deze outfit, gewoon te showen. Verscholen in mijn jas voel ik me veilig. Zonder jas, is het wat lastiger, maar wanneer ik de foto’s terug kijk, denk ik, “Die kleuren staan me goed, de rok is zo gek nog niet en het patroon van de rok dat door de doorkijk van het shirt doorloopt is best wel leuk.” De laarzen zitten als sloffen en daar kan ik de hele dag op lopen. Eigenlijk is het best een fijne set, Ik weet dat als ik het vaker draag, dat ik minder moeite met mezelf zal hebben…

Heb jij wel eens moeite met je lijf en ga je dat dan aan met jezelf of heb je een andere manier om er mee om te gaan?

Liefs Louise

bordeau herfst