Tags

, , , , , , , , , , , , , , ,

lbdkerst1

De kerst komt er aan, veel leuke en gekke kerst jurkjes en truien heb ik gezien, maar voor mij is kerst toch een feest waarbij ik mijn jurkje vaker aan wil, een jurkje dat mooi en netjes is , maar ook voor andere gelegenheden gebruikt kan worden.

lbdkerst2

Wat ik belangrijk vind in een jurkje is dat het niet teveel tekent, en dat het me een mooi gevoel geeft. Dit jurkje was spannend voor mij, het is namelijk best wel goed gevormd, maar kan dat wel met mijn appel rondingen? Maakt dat me niet nog onzekerder? ik heb de laatste tijd, expres dit soort jurken gepast. Ik had 3 weken voordat deze aankwam. Beetje bij beetje leer ik daardoor mezelf accepteren.

Kijken naar andere vrouwen die hun rondingen durven te laten zien, die het niet erg vinden wanneer er een rol verschijnt zijn voor mij voorbeelden, jezelf mooi vinden je zelf accepteren , dat is voor mij een van de mooiste dingen die je kan bereiken.

In middels weet ik dat er altijd dingen zullen zijn aan jezelf, die je zo moeilijk vind dat je er mee klaar moet komen, dat geeft niet, het leven gaat met ups en downs, zo gaat dat met acceptatie, toch mezelf mooi vinden in een jurkje dat niet wijd is op de plekken die ik lastig vind geeft me een sterk gevoel.

Dat dit jurkje me zo mooi maakt had ik niet verwacht, ik was verliefd toen ik in de spiegel keek, zo mooi, het kant, de snit en de split bekoren mij, het kant is zacht en fijn. De jurk is prachtig, ik draag er wel een onder jurkje onder anders was mijn BH zichtbaar…met mijn pumps er onder het ideale jurkje voor de kerst. met een legging en mijn boots er onder voor een alle dag. meer mogelijkheden in een kleding stuk!

lbdkerst3

Hoe kijk jij naar strakkere kleding voor een volle vrouw, vind je het mooi bij een ander? Of mooi bij jezelf, is daar verschil in?

Weet jij ook al wat je draagt met de kerst?

Liefs Louise

  • Jurk
  • pumps deichmann/ van haren