Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

december

Schotse ruitjes, ik vind ze prachtig, en gelukkig zie ik ze steeds vaker! Ik heb altijd een liefde gehad voor de schotse ruit en dan vooral de rode. Sowieso is de combinatie van rood en zwart voor mij de combinatie! Doordat dit jurkje ook nog een strook kant heeft was ik volledig verkocht.

ruitje 1.jpg

Het ziet er uit als een rokje met een shirtje, maar niets is minder waar het is een jurkje aan een stuk. Lekker stretchy en met lange mouwen! Waar veel mouwen van Aliexpress te kort zijn zijn deze misschien zelfs iets te lang. Ik vind dat prettig, met mijn 184 cm kom ik dat niet vaak tegen. Doordat ze zo lang zijn zou je er een gaatje in kunnen maken voor je duimen, dat vind ik pas lekker dragen.

ruitje 2

In de zwarte stof zit veel rek, maar in de  rode stof niet, daardoor lijkt het rokje een beetje op een quilt en dat maakt het voor mij alleen maar leuker, Wat me vooral op valt is het draag comfort, dit is een jurkje dat je niet meer uit wil trekken zo prettig zit het.

Ik merk dat draag comfort voor mij steeds belangrijker wordt, waarom iets dragen waarin je je lijfelijk niet lekker voelt wanneer er zoveel kleding is dat zo prettig draagt als deze jurk.

Ga jij voor draagcomfort of let je meer op de look wanneer je je kleding uitzoekt?

Liefs Louise

Jurk Aliexpress

Legging Aliexpress

Laarzen Just Fab

ruitje 3