Tags

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Style Diversity, betekend dat je verschillende stijlen draagt. Dat vind ik een leuk en interessant gegeven dat ik tegen kwam op de fashion and more Facebook pagina. 

Daardoor ben ik gaan nadenken hoe divers is mijn style eigenlijk. Ik houd wel van typetjes en kan van totaal zwart naar vol in kleur gaan maar toch het liefst met een rauw randje….

Ook ben ik benieuwd naar jouw style diversiteit. heb jij een of meerdere stylen?

Hier wat van mijn stylen op een rijtje.

Style 1 Kleurrijk met panter

november

Deze style is ontstaan door kleuren en printjes te combineren die ik me mooi vind staan. doordat strakke rokjes altijd een gat krijgen bij de verlap van buik en benen heb ik er een langer shirtje op gedaan maar wel met gaten er in zodat de print van de rok mooi doorloopt. mijn rode jas erbij voelde ik me heel mooi terwijl het wel compleet buiten mijn comfort zone was, goed teken is dat ik het vaker aantrek en me er mooi in voel, das toch het belangrijkste van kleding! klik hier om de blog van deze style te bekijken

Style 2 Volledig in zwart en kant!

ali

Zwart is mijn comfort kleur ik voel me er fijn en mooi in. Het is voor mij geen kleur waarin ik me verstop maar waarbij ik het idee heb dat de kleuren van mijn persoonlijkheid beter uitkomen. In de winter draag ik deze kleding stukken ook , maar dan als onder laag, met een mooi jurkje met de zelfde snit bijvoorbeeld er op. Klik hier om deze style op de Blog te zien

Style 3 Warm en comfortabel

army trui 1

Een lekkere warme jogging jurk, waarom droeg ik die vroeger niet, zo lekker zacht en comfortabel en in verschillende leuke kleurtjes te vinden. Ik voel me er lekker in al is die groene kleur niet helemaal mijn ding… Klik hier om deze style op de Blog te zien.

Style 4 Net even apart.

2 jurken 5-6-181

Ik houd van apart en net even anders, een jurk met vlindervleugels is voor mij als een chocolaatje voor anderen, ik moet zeggen dat ik me wel opvallend voel, maar op sommige dagen wil je wat extra aandacht, die hoef je echt niet te vragen als je zo een kleding stuk aan hebt, iedereen lijkt je ineens te zien! (merk wel dat ik hem daardoor minder vaak draag dan ik van te voren gedacht had…) Klik hier om deze style op de Blog te zien.

Welke style vind jij het leukste?

Heb jij verschillende stylen en wil je die ook laten zien in een reactie?

Liefs louise