Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

december1

Blijkbaar ben ik best lief, of vond sinterklaas mij best wel lief, want ik kreeg deze geweldige tuniek. Ik ben er erg blij mee met de nep-leren banden is hij best een beetje kinky, en dat kan best voor een lief meisje als ik…

Sinterklaas is een leuke tijd, ook ik mocht zo mijn cadeautjes weggeven en had een mooie trui voor mijn schoonzus besteld, die zie je al in een andere blog, want ja ik kon het niet laten die ook op de foto te zetten.

groen shirt 1

Deze kreeg ik van haar en ik moet zeggen heel geslaagd 😀 Er is alleen een ding dat ik lastig vind en dat is dat hij warm is maar van boven zo bloot dat ik het toch koud krijg.

Daarom draag ik hem nu liever met een hemd er onder, dan heb ik nog wel blote schouders, maar is mijn hals en rug bedekt. Helaas kwam ik daar pas na de foto’s achter en heb ik daar geen voorbeeld van.

doordat de banden niet alleen voor maar ook op de achterkant zitten vind ik het extra leuk, de meeste hebben alleen aan de voorkant een detail, deze heeft dat dus ook van achteren.

groen shirt 2

De broek die ik draag ben ik lang naar op zoek geweest hij was namelijk niet meer verkrijgbaar, uiteindelijk had ik er een besteld maar kwam er een andere broek binnen, niet tevreden dus en een deel van mijn geld terug gehad.

Deze broek is nu precies goed, hij valt niet heel groot ik heb maat 50 52 en het belangrijkste is dat mijn buik er in past en mijn benen niet lubberen. Dat doet hij en dus geschikt bevonden voor de appeltjes onder ons.

Vorig jaar was het een hele gewilde broek dus er zijn vast meer dames die hierover hun ervaringen kunnen vertellen.

Ik maak het geheel weer af met mijn boots… Sorry ze zijn zo fijn ik draag ze bijna altijd!

Houd jij ook van een wat meer kinky kleding stijl of is gewoon al gek genoeg?

Liefs Louise

Tuniek Aliexpress

Broek Galaxy Aliexpress

Schoenen Just Fab