Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

december2

Ik hou van de luipaard print, ik droeg het ook toen niemand het droeg en kreeg vaak te horen dat het te ordinair was…. Natuurlijk heb ik me daar niks van aan getrokken, ik hou er van en doordat het nu weer helemaal hot is , kun je weer veel leuke kleding kopen met een luipaard print….

Uit al de luipaard jurken op Aliexpress viel deze me het meeste op, maar ik was bang dat hij te klein zou zijn, met mijn maten 128cm buste 114 taille en 135 cm buik/ billen , is hij perfect. ik heb maat 4xl besteld.

Doordat het een stretch stofje is, valt hij prachtig, niet te strak, had best nog wat kleiner gekund, en door de print heb ik bijna geen probleem zones meer.

De ideale jurk, ik heb hem voor het eerst gedragen op 2e kerstdag. Dat voelde zo goed dat ik meteen besloot dit is de ideale party dress en zo deed ik hem ook aan met het oudjaar feestje.

luipaard 1.jpg

Wat hem bijzonder maakt?

Het model is prachtig mooie diepe decolleté, die om hem schoonmoeder proof te maken wel een mooi kanten hemdje nodig heeft. de taille valt precies onder mijn borsten en maakt dat je een zandloper vorm krijgt, en op de heupen loopt hij mooi uit, precies genoeg om die vervelende hang buik te bedekken.

Daarnaast heeft hij aan de voorkant een hele hoge spit. Ik draag hem met een panty of met een legging, en dan is die split geen enkel probleem, juist mooi om te zien hoe mijn goed gevormde been er steeds tussendoor piept. Dan zie ik mijn man gluren en voel ik me extra sexy!

Door de soepele stof draagt deze jurk als een pyama, ik heb het gevoel dat ik weinig aan heb , en toch voel ik me mooi en sexy gekleed, ik vind dat een voordeel, daardoor is deze jurk ook ideaal om in te gaan dansen, nu nog even een dans feestje plannen 😀

Al met al is deze jurk een van mijn favoriete aankopen van 2018! Hij is voor mij perfect!

Hoe kleed jij je het liefste voor een feestje?

Liefs Louise

Jurk aliexpress

hemdje zizzi