Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

januari1.jpg

Bij Aliexpress noemen ze dat een weggevertje, een mogelijkheid in de app (deze kun je downloaden voor op je telefoon of tablet) om een product te winnen voor 0,01 cent, daar staat echter wel iets tegen over, je moet foto.smaken en een hele vragenlijst invullen over het product dat je hebt ontvangen. Aangezien ik toch van schrijven houd voor mij geen probleem.

Hoe werkt het…

een weggevertje kun je alleen verdienen in de app, deze open je op je telefoon of op je tablet. dan zoek je het schildje weggevertjes op en scrolt door de producten.

Elke dag om 9 uur worden deze ververst. het duurt een paar dagen voor je hoort of je bent uitgekozen. Leuk is dat ze tegenwoordig ook grote maten kleding hebben. Wat ik belangrijk vind is even te kijken of ik het wel zou passen voor ik me voor een jurk aan meld.

Wanneer je een product hebt gekozen klik je 2 x op accepteren. Dit kun je elke dag 2 keer doen. wanneer je wordt uitgekozen krijg je een bericht dat er nog een order betaald moet worden , er staat dan een product voor je klaar voor 0,01 cent. deze betaal j en met de verkoper overleg je over de maat die je wil.

januari

Jurk gewonnen!

Op deze manier heb ik deze jurk gewonnen, een leger print tot op mijn enkels, hij draagt heel fijn en ik ben er werkelijk weg van! mijn grote 128 borsten 114 taille en 135 buik/ heupen, past prima in een 3xl, ik had zelfs een maatje kleiner gekund! hij is tot 4 xl te bestellen!

Wat een heerlijk stofje, zacht, elastisch, luchtig en door de print verhult hij alle probleem zones moeiteloos.

Zoals je kan lezen ben ik heel blij met mijn weggevertje en heb dus ook een goede review geschreven.

wil je deze jurk bestellen? klik dan hier

Niet zo vaak.

Vaak moet je geluk hebben om uitgekozen te worden. bestel je vaker en weten ze dat je feedbacks schrijft schijn je een voordeel te hebben, vandaar dat ik dat voor bijna elk product doe. Toch is dit voor mij de 2e keer in een lange tijd. Misschien wordt het makkelijker nu ik weet dat ze ook grote maten weggeven, die zijn naar mijn idee toch minder in trek dan de andere producten. Ik kies ook wel eens voor lego of voor nagelproducten, die beide kun je niet genoeg hebben.

Heb jij wel eens een weggevertje gewonnen ? zo ja wat en was je tevreden?

Liefs Louise

weggevertje.jpg