Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

welketruijurkHeerlijk warm, zacht van binnen , een capuchon waar je je in kan verstoppen en ruim genoeg om je lijf zodat hij comfortabel zit maar toch vrouwelijk staat.

Dat is voor mij de hoody jurk, vorig jaar op Aliexpress gevonden, dit jaar moest ik hem bestellen, en van een kwam 2 en van 2 kwam 3. ik woon er in, mijn favoriete huis pak waar ik ook de straat mee op kan. Maar welke vind jij de leukste?

zwart a symetrisch.jpg

1 De eerste is zwart en A-symmetrisch, mooi van stof dik warm, met een rits die niet functioneert en er alleen maar voor de mooi zit. hij valt gelijk aan de tabel, bij de borsten heb ik voldoende ruimte en hij is mooi lang, zelf ben ik verliefd op de capuchon die ik echt heel mooi vind , een beetje duister misschien als een oude monnikspij, is dit jouw favoriet?

zwartlanghoody

2 De tweede is ook zwart maar dan recht, hij valt mooi langs mijn lijf en heeft een hele grote zak op de buik, die is zo fijn, je kan je handen kwijt, je handy, eigenlijk alles wel. Ook deze is mooi warm zacht en dik van stof, de capuchon is wat minder groot maar zeker nog fijn als het koud is buiten en de lengte is perfect. Vind je deze de mooiste?

bordeaurood

3 De derde heeft kleur, niet het roze wat het op de foto lijkt maar wat donkerder richting bordeau rood, ik krijg de kleur op de foto niet goed. Toen ik de kleur op de foto zag was ik verkocht deze hoorde nog in mijn kast te hangen. De stof is iets dunner, maar nog steeds lekker dik en zacht, het model is gelijk aan de zwarte ware het niet dat deze zakken heeft in de zij naad en geen grote op de buik. dat zit even anders en je kan er minder in kwijt maar je kan er prima je handen in wamen. Val jij op kleur dan is deze vast je favoriet?

allemaal zijn het fijne jurken, de levertijd was 2 weken tot 1 maand, en ik ben met alle heel tevreden, foto,s zijn genomen na de 1e keer wassen, ze zijn niet gaan pullen of gaan krimpen.

ik draag en fake leather legging ook Aliexpress er onder

en mijn boots van just fab

Welke trui jurk vind jij de leukste?

Liefs Louise