Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

februari

Ik hou van schotland, ik houd van het ruwe landschap, de manier waarop ze praten, de romantiek van de verhalen uit het verleden. Ik kijk graag naar programma,s waar schotland in voorkomt en ben dan echt aan het genieten, helaas ben ik er nog niet zelf geweest en vraag me altijd af of het een gevoel van thuiskomen zal zijn? Het staat hoog op mijn verlanglijstje.

De schotse ruit, de clankleuren, alle verschillende ontwerpen vind ik prachtig, maar het meeste houd ik van rood en zwart, nu draag ik geen echte schotse ruit, maar deze print doet me daar gewoon aan denken.

schotse ruit 1

Waar ik een man stoer vind met een rood geruite blouse, vind ik vrouwen in een rood geruite jurk ook erg mooi. Deze jurk stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Na meerdere dames in de print te hebben gezien ging ik overstag! Vooral de combinatie met het vele kant maakt voor mij de jurk helemaal top. Hij is robuust pittig een beetje wild en vooral sexy net als ik 😀 Of komt dat omdat ik me zo voel met deze jurk aan?

De stof is stug als katoen maar valt wel soepel, eigenlijk is het gewoon de zelfde stof als die van de mannen blouse. Geen rek. Het kant voelt wat hard maar daardoor ook stevig, steviger dan de meeste kanten stukken uit de jurken van aliexpress… ( let op kant mag nooit in de droger)

Ik neem met kleding vaak gewoon mijn eigen maat, dat is gevaarlijk, want past het dan wel met die 3 cm verschil. Bij deze dacht ik in eerste instantie ik had wel een maatje groter mogen nemen. Maar na een half uurtje zit hij prima :p Wanneer het te groot is voel ik mezelf ook vaak extra groot, het is net wat je fijn vind, maar voor het goede zou ik een maat groter dan je taille buste maat pakken. puur omdat er geen rek in zit.

schotse ruit 2.jpg

Ik heb buste 128 taille 114 en heb XXXL gekozen. De 5xl heeft buste 140… dat is zeker maat 54-56… (let op meten is weten)

Houd jij van de ruwe geblokte uitstraling , of heb je liever jurkjes met een chiquere uitstraling?

Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze vinden!

Liefs Louise

De jurk koop je hier

Broek m&s mode 2018

Laarzen Just Fab