Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 

littlereddress 3

Het komt er aan, de dagen worden langer, de temperatuur is niet meer zo laag, je hoort meer vogels fluiten en mijn katten zitten buiten in het zonnetje. De lente hangt om het hoekje, tijd om ons te richten op de jurkjes en de rokjes, want de eerste rokjes dag hangt in de lucht.

Rood is voor mij de kleur van deze lente, Sterk aanwezig, maar ook luchtig en mooi. Wanneer ik rood draag voel ik me sterker, heb ik het gevoel dat ik meer aankan, maar het geeft me ook een beetje het idee dat ik een femme fatale ben.

little red dress 1

De jurk is er natuurlijk in meer kleuren, maar ik vind rood het mooiste, de stof rekt en is erg aangenaam maar zeker niet katoen, hoe dat voelt als het heel warm is weet ik nog niet, maar van de zomer met balerina’s erin zal ik hem zeker nog dragen.

De voor en de achterkant zijn het zelfde, dus heb je een vlekje draai je hem om 😛 jasje er over vlek weg 😛

De stof tekent bij mij bij de buik, je kan zien dat ik een buik heb en dat die hangt, voor mij, inmiddels niet meer belangrijk, maar ik weet, dat veel dames daar nog mee zitten, in de donkerdere versies zal dat veel minder zijn, natuurlijk kun je er ook een worstelpak onder dragen dan heb je het niet.

Ik vind dat we die oneffenheden aan ons lijf gewoon mogen gaan tonen, ja ik heb een buik en nog ben ik een mooie vrouw. Ik laat het vaker zien omdat ik denk dat andere vrouwen er van alles over kunnen vinden, maar dat het ook bijdraagt tot een acceptatie, wanneer je steeds meer gewone dingen op straat ziet ben je zelf ook eerder geneigd zo iets te dragen. ( misschien denk je de eerste x ow je ziet haar buik, maar net als het leren eten van dingen , is het na de 5e keer heel anders, dan is de buik niet meer interessant en richt je je meer op de vrouw er achter. Met sommige groentes gaat dat ook zo na vaak proeven ga je het waarderen. ) Wij bepalen wat er op straat gezien wordt! en uiteindelijk dus ook wat men normaal vind.

Let jij er op of kleding tekent, zou je het dan toch niet dragen of je er niet lekker in voelen? Durf je het aan om het toch vaker te proberen om er aan te wennen dat er meer is dan dat stukje? Ik doe dat steeds vaker en vind mezelf alleen maar mooier worden, meer mezelf, meer vrouw!

51997990_394032494691865_183000915735740416_n

De jurk heb ik op 2 manieren aan, met mooie laarzen (van de weggeefhoek ) en met mijn stoere boots en kanten jasje. Welke manier vind jij het mooiste?

Voor mij zijn de kleine rode jurkjes een must voor in de kast. Het is de opvolger voor het kleine zwarte jurkjes die iedereen er wel in heeft hangen, maar durf jij het aan? Staat rood jou? Voel je je ook een sterke vrouw in rood? Of heb je daar helemaal geen rood voor nodig en ben je altijd al the bom 😀

Liefs Louise

Kleine rode jurkje Aliexpress

Kanten vestje Aliexpress

Coated legging Aliexpress

Laarzen weggeefhoek

Boots just Fab