Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

kik feb

De KIK is echt een leuke winkel, ik werk er zelf, vanaf november, maar ook voor die tijd kwam ik er graag. De eerste keer was, op een van de eerste dates met mijn lief. Hij houd van shoppen en toen hij me de Kik liet zien was ik natuurlijk verkocht. Op de winkel en nog meer op de man 😀

De kik is een low budget winkel, een grote maten spijkerbroek kost er tussen de 15,99 en de 25,99, de meeste grote maten shirts zijn 9,99 en de leggings, zijn er vanaf 4,99. Ik keek mijn ogen uit, ze zijn namelijk ook helemaal hip and happening!

De kik zit in verschillende landen, de meeste mensen gaan er speciaal voor naar Duitsland, maar in de grens regio zijn er ook al winkels in Nederland te vinden en ik geloof dat de grootste steden nu ook volgen. Kik bereid zicht uit! Hoe leuk is dat.

feb kik 2.jpg

Zelf werk ik bij de Kik aan de Geistmarkt in Emmerich. ik mag er kleding inhangen, vakken vullen, klanten helpen, het is niet alleen de nieuwste mode , maar ook heel sociaal en de meeste die mij kennen weten dat dat me goed bevalt.

Het leuke is dat er elke keer nieuwe kleding binnen komt, kleding die in de winkel hangt is er met een paar maanden dus niet meer, het is seizoens- gericht en modern! Doordat er elke week nieuwe dingen binnen komen is de Kik altijd leuk om te bezoeken.

Vandaag heb ik een selectie gemaakt van wat er deze week bij ons binnen kwam.

De spijkerbroek is een straight model, met veel rek, we maken wel eens de grap dat de kik broeken met je mee groeien, doordat ze zoveel stretch hebben gaan ze steeds lekkerder zitten.

kik feb 3

De tops waren er vorig jaar ook,  ook in jurk vorm, kleding die goed loopt komt vaak het jaar daarna weer terug. Zo ook deze shirts, al heb ik de witte vorig jaar niet bewust opgemerkt, het kant is prachtig, de open schouders, heerlijk luchtig en het stofje valt soepel. De zwarte is echt helemaal mijn ding, een witte zal ik niet snel aanhebben, daar moet ook echt een witte of rode bh onder. en die heb ik niet.

De jasjes zijn eigenlijk van alle tijden, de leren zwarte is mooi gevormd met leuke ritsen en valt mooi en soepel, wat wijder van boven dan van onder, wat hem extra stoer maakt, het is een stevige nep leer. en gaat van 46 tot 58. Zo fijn dat zoveel kleding zo groot gaat. ook al wordt er vaak tot 56 gezegd op de Duitse online shop, in de winkel kom ik ze dan toch nog wel eens tegen in maat 58.

Het spijkerjasje is tijdloos, op een jeans een jogging of op een jurk alles staat , echt een must have voor je kast. en zeker nu de lente er aan komt ideaal om te dragen op een mooie zonnige dag.

Ik houd wel van de stoere look, toch is dit uit mijn comfort zone, ik draag bijna alleen maar rokjes en jurken. dat ik nu de andere kant op kijk is omdat een broek en shirt op het werk het makkelijkste is.

Draag jij graag spijkerbroeken en wat vind jij belangrijk in een broek?

Hoe combineer je die het liefste en kende jij de Kik al?

Voor meer info over de winkel kun je kijken op de Duitse kik site en voor winkels in Nederland op de Nederlandse website beide websites hebben een webshop!

Of kom eens langs in de winkel 😀

Liefs Louise