Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

lente bloemen kik 4.jpg

De kleding in de winkels wordt steeds vrolijker, en zomers, de eerste korte broeken hangen er al en er komen jurkjes en leuke kleurrijke tops binnen. Helaas werk het weer niet meer, de regen, het is water koud en de wind waait je nog net niet uit je hempie. Gelukkig weten we allemaal dat we even moeten doorbijten, maart roert zijn staart en de mooie dagen komen er aan, ideaal om te gaan winkelen voor de lente en vooral voor de aankomende rokjes dagen.

lente bloemen kik.jpg

Sommige kleding uit de Janina curve collectie, moet ik jullie gewoon laten zien! Ookal heb ik niet het ideale figuur voor deze jurk, “hij staat mooier met wat minder borst”. Toch doet het printje me glimlachen, hij is van een snuggere stevige stof waar geen rek in zit. hierdoor verbergt hij ooi alle knobbels en bobbels. hij gaat in de duitse wegshop tot maat 58. In de nederlandse webshop kan ik hem nu nog niet vinden, kan zijn dat die daar later komt

lente bloemen kik 2

De mouwen vallen in mijn eigen maat precies goed, dat vind ik fijn, veel jurken met mouw hebben van die strakke dingen waardoor mijn armen net als een rollade aanvoelen. Voor dames met een grote boezem kan ik dit model jurk wel aanraden, maar dan is het fijner wanneer de stof mee rekt, dan valt hij mooier, ik moest met mijn F/G cup er een basic hemdje onder zoeken, anders was hij echt te sexy en stond ik in mijn bh, heb je tot cup maat D zal hij veel mooier vallen dan dat hij bij mij doet!

lente bloemen kik3.jpg

Toch valt het plaatje me niet tegen, ik voel me er wel mooi in en dat vind ik het voornaamste in kleding. Wat iemand anders ook egt of wat voor stijl je ook hebt, als jij je er zelf maar goed en mooi in voelt!

Wat vind jij van de jurk en van het printje?

Liefs Louise