Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ZOMERJURK 1

Het is zo leuk om beetje bij beetje de zomerkleding binnen te zien druppelen…. Het mooie van de zomer vind ik toch dat ik meer volle dames in een jurk zie, Voor mij is een jurk een must, ik draag het liever dan een broek, gewoon omdat het prettiger zit, mijn buik lijkt minder aanwezig en ik voel me er vrouw in. Welke jurk vind jij het mooiste?

De vrouwelijkheid mogen we laten zien, de tijd dat we vooral stoer moesten zijn is voorbij. Wanneer je 10 jaar terug kijkt zie je veel mannelijke kleding bij volle dames, tegenwoordig is er voldoende vrouwelijks te vinden.

Voor mij een must, ik voel me graag vrouw, draag graag een jurk en voel me er prettig en comfortabel in. Wel combineer ik het bijna altijd met een legging, kort of lang, gelukkig verkopen we tegenwoordig ook leuke korte broekjes die heel fijn zijn onder een jurk in het roze/oranje, zwart of wit. tot maat 58/60. Deze jurken gaan ook tot die maat.

zomerjurk

Ze hebben een drukke print, maar door het model vind ik dat best leuk. Het leukste vind ik dat het een echte zomer jurk is met mouwtjes, mijn zwabberarmen, netjes bedekt, en toch volop een zomers gevoel!

De bovenkant is heel rekbaar, en de rok van onder is meer een doorzichtige chiffon stof, dat maakt dat ik me extra vrouwelijk voel. ik vind ze beide heel mooi, maar weet niet echt welke me beter staat, wat vind jij de mooiste bij mij, en welke zou voor jou het leukste zijn?

zomerjurk2

Ik vind ze beide nog niet online bij www.kik.de of www.kik.nl  maar, Zondag 7 april zijn we open op de Geistmarkt in Emmerich am Rhein, En ik ben aan het werk. Natuurlijk kun je ze dan komen passen :D. Er is dan een autoshow in de stad, de winkels zijn open het is er altijd gezellig druk. Misschien leuk om eens langs te komen 😀

Liefs Louise