Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

indiaantje

Ik was verliefd zodra ik hem zag, wat een heerlijke jurk  deze indianen look vind ik super , het blote schoudertje, de gekruiste touwtjes en de ruffels aan de onderkant, ik vind het geweldig. Hij was ook mooi geprijsd ik wil mijn jurkjes het liefst onder de 15 euro, deze zat daar ruim onder.

indiaantje 4.jpg

De stof is glanzend soepel en rekbaar 95% polyester en 5% spandex.

Ik vind dit soort jurken heel fijn in de zomer, ik draag er dan een  capri legging onder of een kort broekje. Ik voel me dan het prettigste, kan me vrij bewegen en voel me toch mooi.

indiaantje 3

Dit jurkje heeft niks nodig om leuk te zijn. Ik heb daarom besloten, deze blog foto.s te maken zonder make-up. Geen masker op dit keer,  indiaantjes zijn toch ook puur natuur.

Geloof me ik houd van make -up, maar ik merk ook vaak dat het een masker is. Me mooier voor willen doen dan ik ben, of misschien afleiden van mijn  flinke onderkin. Ik weet het niet, er waren jaren waarin ik niet zonder make-up de straat op ging, maar tegenwoordig is geen make-up heel prettig.

indiaantje 2

Ik ben goed zoals ik ben, ik ben dik en ik ben ok! Ik ben niet meer aan het vechten tegen voor oordelen, als iemand vind zich te moeten profileren als anti dik , vraag ik me meteen af, wat is zijn of haar probleem, zonder dat ik mezelf aangevallen voel.

Ik ben dik en ik ben ok! Als mensen daar een probleem mee hebben, is dat hun probleem, als ze me niet leuk vinden is dat hun probleem, niet de hele wereld hoeft me leuk te vinden, ik kies uit wie voor mij belangrijk is en dat zijn vooral mensen die mij accepteren zoals ik ben.

Dik, dun, groot of klein, het leven draait om andere dingen, je goed voelen in je lijf, liefde in je leven voor de mensen en je omgeving. Dat zijn dingen die tellen, dat zijn de dingen die ik inmiddels belangrijk vind, belangrijker dan mijn masker, belangrijker dan al die mensen die lopen te roepen dat dikke mensen slecht zijn.

Hoe sta jij hierin, houd je, je masker nog op, durf je jezelf te zijn? Draag je de kleding die jou jou maakt?

Hier de link naar het jurkje op Aliexpress ik heb 11,55 betaald

Liefs Louise