Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

comf lbd

Niet altijd gaat het goed in je leven, soms zijn dingen lastig en zwaar. Ik merk dat ik op die momenten behoefte heb aan comfortabele kleding. Maar je zal mij niet snel in een spijkerbroek zien, dus ben ik op zoek gegaan naar een comfortabel zwart jurkje, want wat sommige et schoenen hebben heb ik met “the little black dress’ je kan er niet genoeg van hebben.

wanneer alles even tegenzit is comfort belangrijk, dat goede veilige gevoel kan even weg zijn, brengt je in de war. voor mij is het heel belangrijk om dan kleding te dragen zonder veel gedoe.

lbd

Comfortabele kleding is op zich al een vorm van cocoonen, zorgen dat je jezelf lekker en comfortabel voelt. Dat zo een jurkje er dan ook nog mooi en sexy uit ziet is alleen maar fijn. Ik vind dat comfort niet je stijl onderuit hoeft te halen. in tegendeel tegenwoordig is er veel leuke kleding die mooi en sexy is en ook goed zit.

Dit jurkje was een koopje, onder de 10 euro, is gemaakt van een rek stof 95 % polyester en 5 % spandex. wat ik apart vind is dat ik dat vaker heb gezien op een label, maar meestal is het dan badpak stof. Deze heet dat niet, is sterker en dikker van stof  en voelt aan alsof er katoen in zit. dat draagt heel prettig en tekent veel minder.

lbd1

er zitten 2 bandjes die je over je schouders kan dragen, maar i draag ze altijd onder mijn armen, uiteindelijk na de foto’s zakten mijn bh bandjes ook nog af en heb ik die onder het jurkje gestopt zo kreeg ik een hele mooie carmen hals.

ook al zit er een beetje rek in, toch zou ik hem niet te klein kopen, dan valt het model toch minder mooi, bij mij met 126 buste 114 taille en 132 buik, kan het net. ik heb hele grote borsten en dat merk je ook. Zelf vind ik dit niet storend. Heb je dat wel let daar dan op en bestel evt een maatje groter.

lbd2

Zwart is niet de favoriete kleur van ons allemaal, maar wel van mij, het geeft me een chique gevoel ook al is het een comfort jurkje, zwart heeft altijd een soort van klasse, zou ik zulke jurkjes in een kleur dragen heb ik meer het gevoel dat ik een pyjama aan heb, ook leuk en mooi maar ik ga niet in mijn pyjama de straat op.

heb jij ook een lbd tik? lbd is little black dress. wat is voor jou comfort kleding dat je een positief gevoel geeft?

Liefs Louise

 jurk van Aliexpress