Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

augustus

Appel zijn in de vollere vrouwen wereld valt me niet altijd makkelijk. De buik is altijd nog het ondergeschoven kindje, de billen borsten en benen die voller zijn lijken meer geaccepteerd te worden dan die volle buik die ik heb. Ook nu nog is vol best ok , als je maar aan de ideale vormen voldoet. Misschien ben ik vooral zelf niet makkelijk…

Ik voldoe dus niet, aan die ideale maten, ik heb een rond hoofd, onderkin, flapjes armen en een dikke appelbuik. Of ik het wil of niet , daar moet ik het mee doen. Beetje bij beetje ga ik mezelf meer accepteren, de mooiere kanten aan mezelf zien. Me beter voelen in mijn vel.

Ook de wereld veranderd met me mee, het kan zijn dat het mijn manier van kijken is, mijn lichaam, dat toch elk jaar iets lijkt te veranderen, of is het toch zo, dat de vollere wereld meer en meer gaat ontwerpen, op alle lijven en dat ik, als appel vrouw, meer en meer kleding wel aan kan.

Ik voelde me voorheen niet mooi in een broek want, een broek, legt er de nadruk op, dat ik niet in verhouding ben. Met een jurkje is dat makkelijker op te lossen. met een broek is me dat nooit gelukt.

68767653_503144097143601_2021217901624688640_n.jpg

Tot ik de actie zag van Yoursclothing Nederland op Facebook. Zij hebben een actie; Win het woensdag! Daar kwam een hele mooie Jegging voorbij. Zou die anders zijn voor mij? Zou ik me er beter bij gaan voelen, als ik zo’n gave broek draag? Zou die wel goed passen bij een appeltje?

Hoe en waarom ik hem gewonnen heb, dat weet ik niet, ik vertelde eerlijk over mijn dilemma en heb uiteindelijk de broek thuis gestuurd gekregen. Ik heb wel  eerst even overlegd welke maten ik had en dat hij over mijn buik moest passen, ze hebben dat nagekeken aan de hand van de maat tabel en ik heb maat 50 gekregen.

Het passen vond ik heel spannend! Wat als hij niet past? Voel ik me er wel goed in? Durf ik hem te dragen?

Nou niets was minder waar, wat een heerlijke broek, hij past perfect over mijn buik heen, maar dat niet alleen ook de benen zijn perfect , veel stretch en heel comfortabel, maar wel heel gaaf met die kapotte stukken.

68744364_2334943733285755_6531497448680980480_n

Na wel 20 verschillende broeken gepast te hebben, is dit verreweg de beste , de mooiste de modernste en de leukste. ik ben om, ik ben een lekker ding in deze broek!

Ik voel me er mooi in, op de foto heb ik de broek gecombineerd met een shirtje van Aliexpress en schoenen van Deichman of van Haren. in maat 42.

Ik heb weer een ideale appelbroek gevonden en wanneer mijn budget het weer toelaat ga ik er zeer eentje bijkopen, want ze hebben ook nog andere kleuren en soorten!

Heb jij een favoriete Jeans, Tregging, Jegging waar je je mooi in voelt? welke is dat?

Liefs Louise

Shirtje

Broek: Jegging Jenny