Vandaag mijn kerstjurkje aan. Ik kan nooit wachten, tot kerst zelf, ik moet altijd even proef dragen en waarschijnlijk, styl ik hem met kerst, helemaal anders….

Ik koop goedkope kleding. Gewoon omdat het leven zo duur is, dat er weinig overblijft en dus zoek ik altijd koopjes.

Sinds kort is de wibra een van mijn favoriete winkels. Ze hebben echt kleding, die met zijn tijd mee gaat. De kleuren vooral spreken me erg aan.

Ik zeg al een paar jaar, ik wil koper dragen. Vanaf het moment dat de xenos, de eerste koperen spullen voor in de keuken, verkocht… en dat is al meer dan 3 jaar geleden.

Zoals meestal moet ik minimaal 2 jaar wachten tot mijn kleur wat hipper wordt….

( misschien ben ik een roeping als inkoper of ontwerpster misgelopen lol)

Anyway, de wibra heeft nu een kerst collectie, waar ik wild van wordt…

Maar de wibra heeft 1 probleem… je kan er niet passen… en de maatvoering klopt niet altijd. Broeken moet ik groternkopen shirts en jurken soms kleiner.

Dus, ga ik heen met een legging een strak shirtje en een vest, zodat ik toch de meeste dingen aan kan proberen. Verder houd ik rokjes en broeken voor mijn buik dat is namelijk mijn grootste deel en als het daar niet past past het zowiezo niet… jezelf opmeten en een centimeter meenemen, is ook een goed idee.. zo koop ik mijn kleding op aliexpress en dan is buste taille en heup maat het belangrijkste!

Fijn is dat je bij de wibra ook kan voelen

Ik heb 2 items gekocht een brons kleurig rokje. Die ik nog niet aan gehad heb, die is uit de reguliere collectie.

En deze jurk uit de grote maten collectie. Tot maat 56 58.

De jurk valt groot, maar het is een bodycon jurk en als je wat plekken wil verbergen, zoals ik mijn buik, dan vind ik het zelf fijner, als hij niet zo strak zit.

Ikheb mijn eigen maat genomen 50/52 maar hij valt groter, zeker 54 daarom is even opmeten geen slecht idee.

Heb je een lekkere kont en een taille dan kun je hem gerust wat strakker nemen. Voor de appeltjes is een maatje groter misschien fijner.

Ik dacht laat ik er een riem opdoen. Vandaag viel mijn keuze op deze grote van aliexpress. Maar een klein dun riempje heeft met de kerst meer kans.

Alleen al door een andere riem kun je de look van dit jurkje totaal veranderen.

Ook een bolero een vest of een sjaal kun je goed combineren.

Ik draag altijd een legging onder jurkjes en rokken, daar voek ik me het fijnste en veiligste in. Een panty zit niet zo fijn. En dan moet ik ook nog opletten hoe ik zit zodat niemand kan binnenkijken… nee hoor.. geef mij maar een legging..

Deze jurk voldoet aan al mijn verwachtingen. Doordat de koperkleur glinstert is hij op en top kerst. Maar ik ga hem zeker vaker dragen hij zit keerlijk en hij is net onder de 10 euro!!!!

Koop jij iets nieuws voor de kerst of heb je nog genoeg in je kast hangen?

Liefs louise