Elke keer weer, ben ik opzoek, naar een “little black dress”. Net even anders. Net even specialer. Maar vooral, mooi, groot en goedkoop.

Ik voel me het mooiste, in een zwart jurkje.

Waar veel mensen, een favoriete kleur hebben. Of juist opzoek gaan, naar een trend kleur of patroontje, bij een jurk, ben ik al jaren opzoek, naar zwarte jurkjes.

Wat is jouw favoriete kleur voor een jurk?

Zwart staat me goed. Misschien wat hard en duister. Maar nu ik voldoende levens ervaring heb, past dat bij me. In mijn pubertijd, waren wit en blauw meer aan de orde van de dag en broeken. Want een jurk, daar zou ik me onzeker in hebben gevoeld.

Inmiddels weet ik, hoe ik een jurk, comfortabel kan dragen. Namelijk, met een legging er onder en laarzen. Dat maakt voor mij, elk jurkje, een jurkje voor een doordeweekse dag.

REPORT THIS AD

Wanneer ik een panty of kousen draag, voel ik me opgelaten.

Blijven ze wel goed zitten? (Meestal wel)

Kan niemand onder de rok kijken?

..

Zit mijn panty nog wel goed?

Heb jij daar ook wel eens last van? Mijn oplossing is dus het dragen van een legging.

Toch wil ik, in de zomer, ook nog wel eens een kort broekje onder mijn jurkjes doen, zodat ik me comfortabeler voel, dan met alleen een onderbroek aan.

Wanneer een jurk een bepaalde styl heeft, zoals dit jurkje. Leid het af van de benen en zelfs van de buik.

Doordat de mouwtjes een soort kapmouwtjes zijn, heb je niet het probleem dat je armen er niet in passen. Maar let op: til je je arm op, dan zijn je kwabjes vol zichtbaar.

Ik vind dat niet zo erg ik ben zoals ik ben. Ik had vroeger heel gespierde armen en daarna hele dikke, daardoor heb ik nu flinke kwabjes. Maar het heeft me gemaakt waar ik nu sta en me schamen doe ik steeds minder …

Take it or leave it. Mag je me niet . Vind je me niet leuk. Dan toch niet….

Be

Be U

Be U tiful

Be U nique

Ik draag mijn jurkjes ook niet om iemand te imponeren. Maar om me zelf mooi en leuk te voelen. Dat is het belangrijkste. Als ik tevreden ben met mijn spiegelbeeld heb ik een veel leukere dag, dan wanneer ik dat niet ben.

Is een leuk leven zo simpel? Tegenwoordig wel. Trek een leuk jurkje aan. Wees blij met hoe je er uit ziet en geniet.

Ik kijk dus niet meer naar wat ik niet mooi vind. Dat maakt me namelijk niet blijer.

Qua karakter ben ik altijd in ontwikkeling, daar blijven vele mogelijkheden om dingen te veranderen. Maar als het over mijn uiterlijk gaat, ben ik wel ff klaar.

Ik ben nu eenmaal zo. En sinds ik het accepteer ga ik mijn uiterlijke kenmerken meer en meer waarderen.

Wanneer voel jij je op je mooist en gebruik je datook om je goed te voelen?

Jurkje is van ali express. Ongeveer 10 euro…..

Heeft een synthetische stof die niet warm aanvoelt. Wel kreukt en niet rekt. Maat tabel van verkoper klopt maar ruimte voor wat extra.s is er niet….

Liefs louise