Een jumpsuit van de kik,ik had er al een tijdje een oogje op, maar ja als appeltje met mijn buik kan dat wel…

Me comfortabel voelen, wanneer ik weet dat mijn buik tekend, gaat me steeds beter af.

Ik kan een slip aantrekken die hem veel platter maakt. Maar ik houd van confortabel en die slips vind ik niet comfortabel . Die moeten tot onder de bh zitten, om  niet af te rollen. En dan voel ik me net een verpakt worstje zonder bewegings vrijheid.

Een buik mag er zijn. Wie snel loopt let er niet op en wie blijft staan kijken… die heeft er misschien een mening over. Maar het gaat over mijn mening.

Mijn buik was zo een dingetje… heb me er altijd voor geschaamd, waarom  wil dat vet daar zitten en niet op mijn billen want dikke billen, vind ik veel mooier..

Maar in dit leven gaat het niet om het hebben van het perfecte lichaam. Het gaat er om om tevreden te zijn met het lichaam dat je hebt.
Dat je je goed voelt in je lijf is zoveel belangrijker dan of je dik bent dun een kwabje hier of daar hebt.

Mijn man vind het juist mooi als mijn kleding tekent. Hij vind dat sexy… ik vibd hem dan een verrukte . Maar ook dat inzicht helpt bij mijn acceptatie

Acceptatie gaat met ups en downs, waar ik mij vandaag comfortabel in voel. Voelt.morgen misschien weer anders. Ik ga deze jumsuit dragen en kijken hoe het me bevalt.
Hij is van een fijne rekbare stof een rits op de rug. Lang genoeg lijf. (Dat is bij mij vaak te kort) en toelopende pijpen waardoor hij ook bij de langere dames mooi staat…
Ik draag hem lekker zonder iets er op of met een mooi vest.

Op de foto heb ik een klein vestje van GETZ die is al 10 jaar oud. Want de mooiste  kleding stukken gaan jaren mee…

Hoe ga jij er mee om wanneer je vind  dat kleding tekent draagje het dan of toch liever niet?

Liefs Louise