1 maart. Wat een heerlijke datum. De dag dat er weer hoop is, op beter weer. Het einde van de winter. Het begin van de meteorologische lente.

De winter is prima. Lekker veel in huis. Warme dikke truien aan, sloffen erbij. Warme chocolade of koffie met slagroom. De winter heeft zijn eigen charmes, maar zodra ik buiten kom, ben ik minder blij. Een pak sneeuw was dit jaar, ver te zoeken. Kou, wind en regen. Daar kun je je op kleden, maar toch… geef mij maar witte sprookjes achtige landschappen en sneeuwpoppen.

In Maart is die kans kleiner. En daarmee wordt het verlangen naar het buiten leven groter. Lekker genieten van de eerste warme zonnenstralen op de huid.

En niet te vergeten de eerste rokjes dag met blote benen! Als het aan mij ligt is het altijd rokjes dag maar in de winter met een lange legging er onder.

Op aliexpress duurt het vaak even voor je het binnenhebt. Maar ik ben alvast voorbereid, de eerste rokjes dag, ga ik waarschijnlijk in het rood!

Al is dit jurkje ook in blauw en geel te bestellen en met een prijsje onder de 9 euro kun je dat bijna niet weerstaan.

Het stofje is luchtig en op de site staat dat het chiffon is. Er zit geen rek in, maar wel in het elastiek op de taille. Op mijn huid voelt hij goed en licht.

Hij valt groot ik heb de 5 xl besteld en ruim ruimte over ik heb buste van 126 taille 116 en heupen/ buik 130

Voor mijn gevoel is de 5xl wat te groot, maar ik voel me er wel mooi in. Dat is toch het aller belangrijkste…

Heb jij al zin in de lente? Ben je al bezig met je.lente garderobe en waar zoek je dan naar?

Het jurkje kun je onderandere hier bestellen op aliexpress

Veel liefs Louise