Ik kom overal leuke kleding tegen… aan de ene kant zeg ik mezelf ik heb niks nodig… aan de andere kant miss ik mijn shopppie… de kik en al dat leuks dat elkje week binnenkomt… en geloof me dan koop je dingen  die je niet nodig hebt lol…

Hoe ga jij daar mee om. Koop je je kleding nog in een winkel… online?

Of houd je de portomoneee dicht…
Er zijn zoveel leuke grote maten winkels die echt open moeten blijven …. hier mijn top 3

1. Maxi fashion van Florence Kok. Een prachtige sprankellende vrouw met smaak. Daar vind je altijd iets moois en voor leuke kleine prijsjes… vooral jurkjes en tuniekjes zijn daar erg goed te krijgen…

Maxi fashion

2. rebels van Els Sprenkeling. Een van de bekendste bloggers van Nederland. Is vorig jaar een super leuke shop begonnen. Gelukkig ook met webshop. Dus mocht je het eng vinden om naar de winkel te gaan dan kun je altijd je kleding online bestellen… els maakt ook supernleuke filmpjes..

Rebels

3.FFLO Lot,s of fashion files. Is een toffe shop met stoere kleding maar je vind er ook jurkjes en tuniekjes. Moon ofnook wel Monique, heeft wen hele eigen stijl en verkoopt buiten kleding ook leuke andere zaken zoals onderandere grote maten sieraden.

FFLO

Dit zijn maar 3 leuke shops waar jeonlineook terrecht kunt. Ik ben heel benieuwd naar jullie favoriete shops en waarom die shop favoriet is.

Wat is er leuker dan jezelf te verwennen mrt een nieuw kleedje. Ook alis het corona en kunnen we de hele dag in onze gekste kogging broek lopen. Ik vind het juist leuk om er ook nu leuk uit te zien.

De mode volgen blijft een leuke bezigheid. Online shoppen kun je echt in je eigen tijd doen. Toch wat ook belangrijkis is dat we al onze favoriete shops door deze zware periode halen. Zodat we over een jaar weer gezellig bij ze op de stoep kunnen komen.

Deel dus vooral jpuw favoriete shop. Op mijn insta.(big.mama.louise) Mijn facebook. Of onder deze blog. Zodat we met zijn allen onze shopping queen in ons zelf niet vergeten…

Liefs Louise