Tags

, , , , , , , , , , , ,

21766574_862604383907244_1613887935346665501_n

Louise heeft mij gevraagd een blog te schrijven voor Voor Volle Vrouwen, ik heb meteen volmondig JA gezegd.

Laat ik beginnen met mij voor te stellen.

Monique Willigenburg, 33 jaar getrouwd en mama van een hele mooie dochter.

Toen ik geboren werd was ik al een mollige baby. Ik ben nooit slank geweest.

Op mijn 11e heeft mijn moeder mij voor het eerst op een dieet gezet. Vanaf dat moment heb ik vrijwel alle dieeten geprobeerd welke er zijn. Tot aan een maagballon aan toe.

Toen ik op mijn 16e mijn eerste partner leerde kennen was ik een heel onzeker meisje. Hij vond mij de ene dag mooi en de andere dag een dikke donder.

Dit doet iets met je, ik geloofde hem. Vele ongelukkige jaren volgen.

Tot ik bijna 7 jaar geleden mijn huidige partner leerde kennen. Hij is op Monique gevallen en heeft mij in laten zien dat ik er mag zijn, dat ik mooi ben, dat ik mij mooi en vrouwelijk mag kleden.

Mijn zelfvertrouwen is met de dag gegroeid en nu kan ik oprecht zeggen; ik ben mooi!!

Dat is zo heerlijk en dat gun ik iedere vrouw.

Doordat ik zelfverzekerd ben durfde ik een foto op het internet te plaatsen van een outfit, in dit geval van Aliexpress. Daar kreeg ik ontzettend veel positieve reacties op.

thumbnail_20170913_140258

de foto, waarmee het begon

Dit deed mij zo goed dat ik het vaker ben gaan doen. Op den duur kwamen de vragen; kunnen we je volgen? heb je een eigen groep of pagina?

In september 2017 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een Facebook groep aangemaakt; Aliexpress plus size kleding .

Inmiddels meer dan 6800 vrouwelijke leden!

De groep is alleen voor dames. Er worden linkjes in gedeeld van Aliexpress, outfit foto’s, maar ook onze onzekerheden worden besproken.

Het feit dat door de groep dames bepaalde kledingstukken zijn gaan dragen, dat ze zich zelfverzekerder voelen, dat ze zich mooi voelen.

Vaak krijg ik hele hele lieve berichten, zijn dames mij dankbaar, durven ze meer, zijn ze meer van zichzelf gaan houden.

Dit doet mij zo ontzettend goed. Dat had ik van tevoren nooit maar dan ook nooit durven bedenken. Ik inspireer nu echt dames. Hoe gaaf!!

Het nadeel van dit alles? ik heb een uitpuilende kledingkast haha.

Mochten jullie het leuk vinden om lid te worden? Wees van harte welkom!

Liefs Monique