Tags

, , , , , ,

Een oudere blog die ik nog graag met jullie deel!

EEN ZALF JE HIER EEN POEDERTJE DAAR, DE NIEUWSTE MAKE-UP TRENDS VOLGEN EN DE LAATSTE MODE, ELKE MAAND NAAR DE SCHOONHEIDSSPECIALIST… WAT MAAKT ONS KNAPPER?

8360e6769796964c9e79360902df2b28

Geloven in dat je knap bent heeft misschien net zo veel invloed als al die middeltjes bij elkaar….

Hoe knap ik mij voel gaat in vlagen, de ene keer vind ik me een knappe diva, de andere keer vraag ik me af of ik wel een voet buiten de deur durf te zetten en voel ik mij dik en lelijk.

Gelukkig komt het laatste steeds minder voor, ja ik ben dik, maar ik ben niet lelijk…!

Wat knap is is een kwestie van smaak, net als de trends, volg je de trend niet zo , is het niet jouw ding? misschien heb je dan gewoon een andere smaak. zo is het ook met uiterlijk…

5511198fadfd17c790f724b684c767fe

1 Maak van jezelf iemand die voldoet aan jouw smaak….
welke kleuren vind je mooi denk je dat je die kan dragen? ik heb contact gehad met @monique hogenstijn zij is mijn kapster en ook imago coach…. met haar heb ik de kleur van mijn haar bepaald en deze kleur maakt mij gewoon mooier Ook kan zij met je kijken welke kleuren je goed staan en welke make-up bij je past…

een stuk goedkoper dan elke maand schoonheidsspecialist maar wel een basis waar je de rest van je leven wat aan hebt… draag de kleuren die je mooi staan en je wordt al mooier!

2. Kijk met waardering naar jezelf… benoem je mooie punten en bouw die uit. wat vind jij mooi aan jezelf? je borsten of je heupen? laar die dan zien, vind je die niet mooi camoufleer ze dan…. op het internet kun je alles vinden over mode, maar je kan ook naar een goede grote maten mode zaak gaan en daar overleggen met de verkoopsters…. Draag wat jou mooi maakt maakt dat je in al je pracht te zien bent, en adviezen kun je bij al je verdere aankopen meenemen!

3.Hou van jezelf. Hoe zou jij met jezelf omgaan als je een geliefde was? zou je dan nog al die negatieve dingen denken? zou je je dan nog zo naar beneden halen? Je bent wat je denkt, denk positief over jezelf, lukt dat niet meteen zoek dan een coach of kijk of er ergens cognitieve therapie of om-denken gegeven wordt. anders leren denken is een basis, altijd negatief maakt je negatief, denk je positief kun je leren je leven te vormen, wat er op je pad gebeurt veranderd niet, maar wel hoe je hierover denkt en dus ook hoe je hiermee omgaat!

Dat is waar mooi zijn begint, het geloven dat jij als prachtig mens op deze aarde mag rondlopen en dat je gelukkig en mooi mag zijn…
0cce96bed0a08a497b25bf9548edddcb
Hierdoor ga ik mezelf steeds een beetje mooier vinden!
Liefs louise